ΑΝΕΛ: Κατανοητή η αδυναμία του κ. Μεϊμαράκη να «χωνέψει» το αποτέλεσμα των εκλογών

ΑΝΕΛ: Κατανοητή η αδυναμία του κ. Μεϊμαράκη να «χωνέψει» το αποτέλεσμα των εκλογών

«Κατανοούμε την αδυναμία του κ. Μεϊμαράκη να ‘’χωνέψει’’ το δυσάρεστο για τον ίδιο αποτέλεσμα των εκλογών», δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας στους ισχυρισμούς του προέδρου της ΝΔ, που νωρίτερα είχε επικρίνει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, για τη φορολογική επιβάρυνση των οικογενειών, αλλά και για το μεταναστευτικό.

«Όσο στη Ν.Δ. θα ψάχνουν για αρχηγό, κι όσο θα δίνουν τον τόνο ακραίες φωνές, τόσο η αδυναμία αυτή θα γίνεται δυσβάσταχτη και ενδημική», εκτίμησε εν συνεχεία η κ. Χρυσοβελώνη.

Καταλήγοντας, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ διαπίστωσε ότι στις δηλώσεις του ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε για πολλά θέματα, αλλά δεν είπε το παραμικρό για τη λίστα Λαγκάρντ – Φαλτσιανί και τη φορολόγηση του αδήλωτου πλούτου.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μεϊμαράκης, σε δηλώσεις του νωρίτερα, προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματος στη Λ. Συγγρού, ευχήθηκε καλό μήνα στους κατοίκους των νησιών που όπως είπε, λίγο πριν τις εκλογές τους είχε υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση του ΦΠΑ και ο κ. Καμμένος τους είχε υποσχεθεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν γίνει αυτό.

«Τώρα που υφάρπαξαν την ψήφο τους γιατί τους πίστεψαν έρχονται και ξεχνούν και βάζουν φόρους και αγνοούν όσες υποσχέσεις έδωσαν», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.Σχόλια