Ανοικτά (προαιρετικά) τα καταστήματα την Κυριακή – πρώτη μέρα των εκπτώσεων

Ανοικτά (προαιρετικά) τα καταστήματα την Κυριακή – πρώτη μέρα των εκπτώσεων

Ανοικτά θα είναι, προαιρετικά, τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015, με το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας τους από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών να είναι 11:00 – 18:00.

Σημειώνεται ότι η κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων συμπίπτει με την έναρξη των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων που θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προσκαλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου και να προσέλθει για τις αγορές του, εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες -όπως αναφέρει- θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Ωστόσο, στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου αντιδρά η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), η οποία καλεί τους εργαζόμενους και τα σωματεία-μέλη της να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει στο εμπόριο την Κυριακή, «ενάντια στη συνέχιση της εφαρμογής νομοθετικού πλαισίου, που επιτρέπει την ελεύθερη κυριακάτική λειτουργία των καταστημάτων».

Η ΟΙΥΕ διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στο Σύνταγμα, στην αρχή της Ερμού.

Σχόλια