Ανοικτή επιστολή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στα μέλη και τους φίλους της ΝΔ

Ανοικτή επιστολή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στα μέλη και τους φίλους της ΝΔ

Δυο ημέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έστειλε ανοικτή επιστολή προς τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι στις 20 Δεκεμβρίου εκλέγεται η νέα ηγεσία του κόμματος και τους καλεί να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

«Σας καλώ να προσέλθετε με προθυμία, συνευθύνη και αποφασιστικότητα σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, όλοι όσοι πιστεύετε στις αρχές και τις αξίες που εδραίωσε στο πολιτικό μας σύστημα ο ιδρυτής μας Κωνσταντίνος Καραμανλής», λέει χαρακτηριστικά.

Αναφέρει επίσης ότι διεκδικεί τη στήριξη και εμπιστοσύνη τους «σε αυτή την καθοριστική πολιτικά και κρίσιμη εθνικά συγκυρία», για να έχει τη δυνατότητα να δυναμώσει και να ενώσει τη ΝΔ. «Ενισχύοντας την κοινοβουλευτική της μαχητικότητα στην επόμενη εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, εκσυγχρονίζοντας το οργανωτικό της μοντέλο σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, με ανανέωση προσώπων, ιδεών και νοοτροπίας, δίδοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους, διαμορφώνοντας μια πειστική, εναλλακτική κυβερνητική πρόταση, εκφράζοντας ένα δυναμικό αλλά και υπεύθυνο, μεταρρυθμιστικό αλλά και λαϊκό, πατριωτικό πολιτικό λόγο, που θα συμπυκνώνει τις ιδεολογικές αρχές του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού. Που θα προσδιορίζει με σαφή τρόπο το μεσαίο δρόμο του μέτρου, της μετριοπάθειας και της αποτελεσματικότητας, μακριά από άκρα και ακρότητες», σημειώνει.Σχόλια