Ανείπωτη τραγωδία! Πυροσβέστης κλήθηκε να σβήσει φωτιά και βρήκε νεκρή τη μητέρα του

Ανείπωτη τραγωδία! Πυροσβέστης κλήθηκε να σβήσει φωτιά και βρήκε νεκρή τη μητέρα του

Σκηνές τραγικής ειρωνείας εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στα Καλάβρυτα έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε σε οικία με θύμα μια 82χρονη.

Ωστόσο, ανάμεσα στους πυροσβέστες βρισκόταν ο γιος της άτυχης γυναίκας ο οποίος ανήκε στο Σώμα και αντίκρισε το σώμα της άψυχης μητέρας του στη κουζίνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χθες το απόγευμα υπήρξε κλήση για φωτιά σε διώροφο σπίτι επί της οδού Δερβενακίων, στα Καλάβρυτα. Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο σπίτι, ο γιος της 82χρονης βρήκε την μητέρα του πεσμένη στον χώρο της κουζίνας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Αμέσως μετά η ηλικιωμένη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όσον αφορά στην φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν ενδείξεις για φωτιά στον χώρο της κουζίνας και συγκεκριμένα σε μαγειρικό σκεύος, που βρισκόταν πάνω σε εστία υγραερίου.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο χώρος της κουζίνας είχε ρυπανθεί έντονα από αιθάλη. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής πραγματοποιεί έρευνες για το περιστατικό.Σχόλια