Ανταλλαγή… επιστολών στη ΝΔ, λίγο πριν τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ

Ανταλλαγή… επιστολών στη ΝΔ, λίγο πριν τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ

Επιστολή που απέστειλε στον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαρακη, Θ. Αμπατζόγλου, λίγο πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Στην επιστολή θέτονται δύο ζητήματα:

Πρώτον, ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της ΝΔ κατά της έκπτωτης εταιρείας INFOSOLUTIONS και δεύτερον, σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του γραμματέα του κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού.

Η πλευρά Μεϊμαράκη ζητά έγγραφη απάντηση ενόψει της συνεδρίασης της ΚΕΦΕ.

Άμεσα, ο γραμματέας του κόμματος, κ. Παπαμιμίκος απάντησε με δική του επιστολή στον εκπρόσωπο του κ. Μεϊμαράκη, όπου αναφέρει πως η επιστολή που έλαβε ήταν χωρίς ημερομηνία και υπογραφή και δόθηκε στη δημοσιότητα πριν την λάβει ο ίδιος.

Για το πρώτο ζήτημα, ο γραμματέας της ΝΔ απαντά ότι αρμόδιος είναι ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος έχει δώσει σχετικές εντολές στη νομική υπηρεσία του κόμματος – και για το δεύτερο θέμα, ότι ο κ. Πλακιωτάκης έχει ζητήσει και έχει λάβει σχετική γνωμοδότηση από τη νομική υπηρεσία.Σχόλια