Αντιδράσεις κατά Βερναρδάκη που αποκάλεσε τον Πρόεδρο των Ολυμπιονικών με Αναπηρία «φασιστάκι της πλάκας»

440 2

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η επίθεση που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χριστόφορος Βερναρδάκης, σε έναν χρήστη στο Facebook, και συγκεκριμένα στον πρόεδρο του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με Αναπηρία, Σίμο Παλτσανιτίδη, ο οποίος δημοσίευσε ένα σχόλιο κάτω από ανάρτησή του.

Ο κ .Βερναρδάκης αναδημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα άρθρο με τίτλο «Θείος Μαρξ και θεϊκός Αρθούρος».

Το επικριτικό σχόλιο του ο προέδρου των Ολυμπιονικών με Αναπηρία, Σίμου Παλτσανιτίδη, όπως φαίνεται δεν άρεσε στον κ. Βερναρδάκη, ο οποίος αντέδρασε έντονα, και έσπευσε να του απαντήσει χαρακτηρίζοντάς τον «φασιστάκι της πλάκας» αλλά και «ρατσιστοειδή τύπο».

palts-vern

«Δεν ξέρω πώς παρεισέφρυσες στους «φίλους» μου, αλλά δικαιούσαι ένα μεγαλοπρεπές μπλοκάρισμα» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός στην απάντησή του, προκαλώντας αίσθηση.

Στη συνέχεια ο κ. Παλτσανιτίδης, απάντησε στον υπουργό μέσω ενός σχολίου στην προσωπική του σελίδα: «Αλήθεια ο υπουργός αυτός με γνωρίζει; Αλήθεια τι έπαθε και φτάνει σε σημείο να βρίζει; Που είναι η εγκράτεια και το κύρος της θέσης που εμείς του δώσαμε; Αλήθεια γνωρίζει την λέξη; «Σεβασμός»!».

paltsJoin the Conversation

2 comments