Αντιδράσεις κατά Βερναρδάκη που αποκάλεσε τον Πρόεδρο των Ολυμπιονικών με Αναπηρία «φασιστάκι της πλάκας»

Αντιδράσεις κατά Βερναρδάκη που αποκάλεσε τον Πρόεδρο των Ολυμπιονικών με Αναπηρία «φασιστάκι της πλάκας»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η επίθεση που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χριστόφορος Βερναρδάκης, σε έναν χρήστη στο Facebook, και συγκεκριμένα στον πρόεδρο του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με Αναπηρία, Σίμο Παλτσανιτίδη, ο οποίος δημοσίευσε ένα σχόλιο κάτω από ανάρτησή του.

Ο κ .Βερναρδάκης αναδημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα άρθρο με τίτλο «Θείος Μαρξ και θεϊκός Αρθούρος».

Το επικριτικό σχόλιο του ο προέδρου των Ολυμπιονικών με Αναπηρία, Σίμου Παλτσανιτίδη, όπως φαίνεται δεν άρεσε στον κ. Βερναρδάκη, ο οποίος αντέδρασε έντονα, και έσπευσε να του απαντήσει χαρακτηρίζοντάς τον «φασιστάκι της πλάκας» αλλά και «ρατσιστοειδή τύπο».

palts-vern

«Δεν ξέρω πώς παρεισέφρυσες στους «φίλους» μου, αλλά δικαιούσαι ένα μεγαλοπρεπές μπλοκάρισμα» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός στην απάντησή του, προκαλώντας αίσθηση.

Στη συνέχεια ο κ. Παλτσανιτίδης, απάντησε στον υπουργό μέσω ενός σχολίου στην προσωπική του σελίδα: «Αλήθεια ο υπουργός αυτός με γνωρίζει; Αλήθεια τι έπαθε και φτάνει σε σημείο να βρίζει; Που είναι η εγκράτεια και το κύρος της θέσης που εμείς του δώσαμε; Αλήθεια γνωρίζει την λέξη; «Σεβασμός»!».

palts


Σχόλια