Αντιπαράθεση Θεοδωράκη με Παρασκευόπουλο & Σκουρλέτη

Αντιπαράθεση Θεοδωράκη με Παρασκευόπουλο & Σκουρλέτη

Σε αντιπαράθεση με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνο Σκουρλέτη, και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, ήρθε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Θα συνιστούσα στον Σταύρο Θεοδωράκη όταν απευθύνεται στο κοινοβούλιο να καταλάβει ότι δεν μιλά στον καθρέπτη του και στον εαυτό του», είπε ο κ. Σκουρλέτης, απαντώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη που λίγο νωρίτερα είχε πει: «θα συνιστούσα στον κ. Τσίπρα να μαζέψει λίγο ορισμένα στελέχη του, όπως ο Πάνος Σκουρλέτης. Έκαναν καριέρα λοιδορώντας το Ποτάμι ως προϊόν της διαπλοκής, και τώρα που τα εξώφυλλα αλλά και οι αποφάσεις ορισμένων υπουργών σας, μαρτυρούν ποιοι έχουν επιλεκτικές σχέσεις με την διαπλοκή, τώρα άλλαξαν τροπάριο και μιλούν για ακροδεξιό Ποτάμι. Χθες υπήρξε μια ανακοίνωση του γραφείου σας που είναι μνημείο ανευθυνότητας και γκεμπελισμού. Πάρτε το αλλιώς γιατί θα βρείτε».

Από την πλευρά του ο Νίκος Παρασκευόπουλος κατηγόρησε για προπαγάνδα τον επικεφαλής του Ποταμιού, καθώς ο Σταύρος Θεοδωράκης του είχε πει: «ο νόμος σας έχει ήδη τους πρώτους νεκρούς κ. Παρασκευόπουλε! Δύο!».«Δεν μπορεί οι αποφυλακίσεις να γίνονται χωρίς δικαστική κρίση… Δεν μπορεί να εξισούται ο βιαστής και ο έμπορος ναρκωτικών με αυτόν που χρωστάει στο δημόσιο» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, ζητώντας διορθώσεις στο νόμο.

«Ο Σταύρος Θεοδωράκης πριν πει ‘’οι υπουργοί να προσέχουν τα λόγια τους’’ είπε ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου βαρύνεται ήδη με δύο φόνους. Η κακολογία αυτή επαναλαμβανόμενη έχει χαρακτηριστικά προπαγάνδας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης, επαναλαμβάνοντας ότι οι αποφυλακίσεις έγιναν με προηγούμενο νόμο.Σχόλια