Αντίθετος ο Καμμένος με το «μαύρο» των ΜΜΕ στα κέντρα φιλοξενίας

Αντίθετος ο Καμμένος με το «μαύρο» των ΜΜΕ στα κέντρα φιλοξενίας

Ενοχλημένος εμφανίζεται να είναι ο Πάνος Καμμένος, καθώς οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι το Μαξίμου, μέσω κυβερνητικών πηγών, κάλεσε τα ΜΜΕ να είναι πιο προσεκτικά στην προβολή του θέματος των κέντρων φιλοξενίας για να μην υπάρξουν επιπτώσεις στον τουρισμό, φαίνεται ότι τον βρήκαν αντίθετο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέρ της πιο διακριτικής κάλυψης του προσφυγικού από τα ΜΜΕ εμφανίστηκε και η προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο υπουργικό συμβούλιο.

«Υπάρχει εμμονή από ΜΜΕ να δείχνουν εικόνες από την Ειδομένη και την Πλατεία Βικτωρίας. Θα πρέπει να δίνονται και άλλες εικόνες που δεν είναι ίδιες», είπε η υπουργός Τουρισμού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας ήρθε να προστεθεί και η τοποθέτηση του Δημήτρη Βίτσα στην θέση του Επικεφαλής του Συντονιστικού για το προσφυγικό, καθώς ο Πάνος Καμμένος φέρεται να θεωρούσε δεδομένο ότι αν ο επικεφαλής του Συντονιστικού προερχόταν από το υπουργείο Άμυνας θα έπρεπε να είναι ο ίδιος και όχι ο αναπληρωτής υπουργός.Σχόλια