Άντζελα Γκερέκου: Είπα «όχι» στην πρόταση του Βαγγέλη

Άντζελα Γκερέκου: Είπα «όχι» στην πρόταση του Βαγγέλη

Προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε η Άντζελα Γκερέκου που, ως σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου κατάφερε να γίνει υφυπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης Σαμαρά, για να μας κάνει γνωστό πως τελικά δεν πρόκειται να είναι υποψήφια, παρότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης της πρότεινε μια θέση στις λίστες.

«Παραμένω μέλος της ενεργούς πολιτικής σκηνής, τόσο στην Κέρκυρα, όσο και στη χώρα γενικά» δηλώνει χαρακτηριστικά

Η δήλωση της Αντζελας Γκερέκου

Βρισκόμαστε όλοι μας μπροστά στην κρίσιμη επιλογή των Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Η   πορεία των μέχρι στιγμής εξελίξεων, απέδειξε ότι ο δρόμος από εδώ και εμπρός, είναι μόνο ένας και συγκεκριμένος. Για να τον διανύσουμε με επιτυχημένο τρόπο, απαιτείται η διάθεση ουσιαστικής συνεργασίας και ο εθνικός προσανατολισμός όλων των κομμάτων του Κοινοβουλίου. Προσωπική μου εκτίμηση, είναι ότι η Ν.Δ. θα είναι το πρώτο κόμμα των Εκλογών και θα φέρει επιτυχημένα εις πέρας τη δημιουργία μιας Κυβέρνησης συνεργασίας με άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Σε ότι με αφορά, θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Μεϊμαράκη για την τιμητική πρόσκληση που μου έκανε, να συμπεριληφθώ στις λίστες του κόμματος. Δυστυχώς όμως, προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν κατά το διάστημα αυτό να απέχω από την πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης, και για το λόγο αυτό, δεν ήμουν σε θέση να αποδεχθώ την πρόταση του Προέδρου της Ν.Δ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είμαι απούσα από τον δημόσιο πολιτικό διάλογο. Παραμένω μέλος της ενεργούς πολιτικής σκηνής, τόσο στην Κέρκυρα, όσο και στη χώρα γενικά. Την επομένη ημέρα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των Εκλογών, οφείλουμε ούτως ή άλλως να είμαστε όλοι παρόντες και να συνεισφέρουμε με όποιο τρόπο μπορούμε και  από οποιαδήποτε θέση βρισκόμαστε.

Είμαι βέβαιη ότι την επομένη των Εκλογών, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα που θα επιλέξει ο ελληνικός λαός  με διάθεση συνεργασίας και κλίμα εθνικής ομόνοιας, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τη δημιουργία ενός σταθερού πολιτικού περιβάλλοντος, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας τη στιγμή αυτή.Σχόλια