Απ. Τζιτζικώστας: Περισσότεροι από 800.000 Σέρβοι τουρίστες αναμένονται μέσα στο 2016

Απ. Τζιτζικώστας: Περισσότεροι από 800.000 Σέρβοι τουρίστες αναμένονται μέσα στο 2016

O περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφθηκε τη διεθνή τουριστική έκθεση Βελιγραδίου και το ελληνικό περίπτερο, όπου συναντήθηκε με παράγοντες του τουρισμού στη Σερβία. Ο κ. Τζιτζικώστας παρουσίασε, επίσης, την Κεντρική Μακεδονία ως τουριστικό προορισμό σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο – ελληνικών συμφερόντων ? ξενοδοχείο «Metropol Palace».

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δυνατότητες που παρέχουν οι τουριστικές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, επισημαίνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει προορισμό των Σέρβων όλο το χρόνο και όχι μόνο τους θερινούς μήνες. Η Κεντρική Μακεδονία εκτός από την καθαρή θάλασσα και τις φυσικές ομορφιές διαθέτει και άλλα στοιχεία που μπορούν να προσελκύσουν επισκέπτες προσφέροντας δυνατότητες για θρησκευτικό, ιστορικό, πολιτιστικό και ιαματικό τουρισμό, επισήμανε στην ομιλία του ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι για το 2016 η επισκεψιμότητα από τη Σερβία αναμένεται να ξεπεράσει τους 800.000 τουρίστες. Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε, επίσης, ότι η Κεντρική Μακεδονία αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς προορισμούς τουριστών από τη Ρωσία που ακύρωσαν τις κρατήσεις στην Τουρκία εξαιτίας της κρίσης στις σχέσεις των δύο χωρών.

 Σχόλια