Απαγόρευση συγκεντρώσεων αύριο στη Θεσσαλονίκη

Απαγόρευση συγκεντρώσεων αύριο στη Θεσσαλονίκη

Απαγορεύονται αύριο για λόγους ασφαλείας οι συγκεντρώσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή.

Σημειώνεται ότι για αύριο, στις 6.00 το απόγευμα, είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Αγ. Δημητρίου του «Ιερού Λόχου 2012» κατά της «ισλαμοποίησης της Ελλάδας».

Μία ώρα νωρίτερα, είχαν ανακοινώσει αντι-συγκέντρωση οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, στη συμβολή των οδών Αγ. Δημητρίου και Παπαζώλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, η απαγόρευση ισχύει από τις 6.00 π.μ. τις 24ης Μαρτίου μέχρι τις 1.00 π.μ. της 25ης Μαρτίου.

Η απαγόρευση αφορά στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς Αγίων Πάντων-Ελ. Βενιζέλου-Νεοχωρίου-Παν. Φανερωμένης- Κλαυδιανού-Αυρηλιανής-Πλ. Μουσχουντή-Κασσάνδρου-Ολυμπιάδος-Αγίου Δημητρίου-Εθνικής Αμύνης-Εγνατία-Μοναστηρίου (μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Αγ. Πάντων), καθώς και στην Πλατεία ΧΑΝΘ, στο πάρκο Τσιρογιάννη, στην πλατεία-μνημείο Λευκού Πύργου και την εφαπτόμενη σ’ αυτήν πλατεία Αγαλμάτων Μ. Αλεξάνδρου και Κ. Καραμανλή, σε όλη την έκταση αυτών, που οριοθετείται από τις οδούς Λ. Νίκης-Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου (έως του σημείου που η Λ. Μ. Αλεξάνδρου τέμνεται με την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου) και σε όλο το πλακόστρωτο της παραλίας, που περικλείεται από τις ανωτέρω οδούς.Σχόλια