Απάντηση της ΝΔ στη Γεροβασίλη: «Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, η αμηχανία της είναι ξεκάθαρη»

Απάντηση της ΝΔ στη Γεροβασίλη: «Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, η αμηχανία της είναι ξεκάθαρη»

Απάντηση στα όσα είπε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, έδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΝΔ, αναφέρονται τα εξής: «Η αδυναμία της κυρίας Γεροβασίλη να δώσει απαντήσεις στη Νέα Δημοκρατία είναι κάτι περισσότερο από εμφανής.

Τώρα που δεν έχουν τίποτα να απαντήσουν σχετικά με την αλόγιστη διόγκωση του Κράτους τη στιγμή που υπερφορολογούν και γονατίζουν τους Έλληνες, θυμούνται και επικαλούνται την κοινοβουλευτική διαδικασία.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν ευτελίσει τη λειτουργία του Κοινοβουλίου.

Μια Κυβέρνηση που νομοθετεί σχεδόν αποκλειστικά με διαδικασίες κατεπειγόντως και φέρνει ολόκληρα νομοσχέδια σε κυρώσεις συμβάσεων για να μη συζητηθούν στις επιτροπές της Βουλής.

Μια Κυβέρνηση που έχει κάνει πρακτική της τις εκπρόθεσμες ρουσφετολογικού τύπου τροπολογίες.

Μια Κυβέρνηση που νομοθετεί στα τυφλά χωρίς το Γενικό Λογιστήριο να είναι σε θέση να υπολογίσει το δημοσιονομικό κόστος που προκαλεί στην οικονομία, εκτροχιάζοντας τον κρατικό προϋπολογισμό.

Μια Κυβέρνηση δηλαδή, που αποτελεί τον ορισμό της κακής νομοθέτησης, παραδίδει μαθήματα κοινοβουλευτισμού.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Η αμηχανία της κυρίας Γεροβασίλη είναι ξεκάθαρη.

Οι Έλληνες πολίτες αγωνιούν και περιμένουν απαντήσεις και όχι επιθέσεις σε όποιον τολμάει να κάνει δημόσια κριτική στα πεπραγμένα της πιο ανίκανης και επικίνδυνης Κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος».Σχόλια