Απάντηση Βαρουφάκη στον Όσμπορν

Απάντηση Βαρουφάκη στον Όσμπορν

«Όταν λοιπόν ο Τζορτζ Όσμπορν με χλευάζει, προφανώς προσπαθώντας να απολαύσει το γεγονός πως είμαι ένας ηττημένος υπουργός Οικονομικών, ναι, είμαι ένας ηττημένος υπουργός Οικονομικών αλλά από ποιόν; Από μια αδιάλλακτη Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία αποφάσισε να μας προκαλέσει ασφυξία χρησιμοποιώντας τις κλειστές τράπεζες προκειμένου να μας επιβάλει άλλη μια επιμήκυνση και υποκριτική βοήθεια. Ο βρετανικός λαός το γνωρίζει αυτό», σχολίασε ο Γιάννης Βαρουφάκης,  σε συνέντευξή του στο δίκτυο CNBC, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την απάντηση του στον Βρετανό υπουργό Οικονομικών, Τζορτζ Όσμπορν.

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό πως ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών σχολίασε την κίνηση του ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν να επιλέξει για συνεργάτες του τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον δημοσιογράφο Πολ Μέισον.

Ο τέως Έλληνας ΥΠΟΙΚ, πρόσθεσε συν της άλλης ότι: «Πιστεύει πραγματικά ο Τζορτζ Όσμπορν πως κοροϊδεύοντάς με, προσφέρει κάτι στον εαυτό του και στη διανοητική του κατηγορία… Δεν πιστεύω πως κάνει οποιαδήποτε καλό για την νοημοσύνη του».Σχόλια