«Απασφάλισε» ο Βαγγέλης – «Λάβρος» κατά Σαμαρά, Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη και Βορίδη

«Απασφάλισε» ο Βαγγέλης – «Λάβρος» κατά Σαμαρά, Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη και Βορίδη

Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων και διαρροών από τα επιτελεία των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ καλά κρατεί και ειδικά μετά το χθεσινό φιάσκο πραγματικά έχει διογκωθεί! Αυτή τη φορά κύκλοι του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη, απαντούν στα «πυρά» Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη και Βορίδη.

Συγκεκριμένα ο Ευάγγελος Μειμαράκης τόνισε πως ο κ.Σαμαράς « επιβεβαιώνει όσα υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης. Ό,τι, δηλαδή, ο ίδιος και οι συνεργάτες του, είχαν συνεργαστεί και  γνώριζαν την εταιρεία  που ανέλαβε την εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία. Η συνεργασία μάλιστα με συμβάσεις τέτοιου επιπέδου εθεωρείτο εγγύηση για τη λειτουργία της εταιρείας.

Επομένως, γιατί ανάγει σε μείζον πολιτικό θέμα ένα τεχνικό ζήτημα από μια εταιρεία, που αποδέχεται και γνώριζε τις δυνατότητές της και με δήλωσή του, που γίνεται πρωτοσέλιδο, ζητά την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη;»

Αναφερόμενος στον κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «Του είχε επισημανθεί ότι αρμόδια είναι η ΚΕΦΕ και είναι  απορίας άξιον, γιατί τα όσα αναφέρει στην επιστολή του δεν τα ανέδειξε εκεί όπου μετέχουν οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων υποψηφίων, αλλά ούτε συμφώνησε με τον εκπρόσωπο του κ. Μεϊμαράκη, που είχε αναπτύξει  ανάλογες επισημάνσεις (υπάρχουν πρακτικά)».

Επίσης ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε σε δημόσιο διάλογο τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ενώ αναφέρθηκε και στον Μάκη Βορίδη τονίζοντας πως «οι απόψεις του κ. Μεϊμαράκη  ουδέποτε συνέπεσαν με τις αντιλήψεις, τη συμπεριφορά και το ήθος του κ. Βορίδη».Σχόλια