Απεργεί και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά των… νεοφιλελεύθερων πολιτικών που ασκεί ο… ΣΥΡΙΖΑ

Απεργεί και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά των… νεοφιλελεύθερων πολιτικών που ασκεί ο… ΣΥΡΙΖΑ

Απίστευτο κι όμως… αριστερό…

«Διεκδικούμε τα θεμελιώδη δικαιώματά μας στην εργασία, την ουσιαστική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, τη διατήρηση του κοινωνικού και αναδιανεμητικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, την προστασία της πρώτης κατοικίας,  αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, υγεία και παιδεία για όλους. Σήμερα, εν μέσω διαπραγματεύσεων, τα αιτήματα των εργαζομένων και συνολικά η εργατική κινητοποίηση, αποκτούν ιδιαίτερη κρισιμότητα που θα πρέπει να αξιοποιηθεί ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τους εκβιασμούς οικονομικών και πολιτικών κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας»

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τις προηγούμενες μέρες κάλεσε τον κόσμο σε… ξεσηκωμό. Με το δίπτυχο «πιέζουμε την Κυβέρνηση για καλύτερα αποτελέσματα στις διαπραγματεύσεις» – «αντιστεκόμαστε στα μνημόνια» επιχειρούν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος να εξηγήσουν το «θέατρο του παραλόγου»

Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο και η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία τόνισε πως «η απεργία γίνεται υπέρ των δικαιωμάτων των ανθρώπων που θίγονται από τα μέτρα και πως η δύναμη του λαού είναι δύναμη στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης. «Εφαρμόζουμε μία συμφωνία με μέτρα που θεωρούμε άδικα. Πλήττονται πολίτες, οι οποίοι αντιδρούν. Δεν υιοθετήσαμε όλα τα μέτρα που υπογράψαμε».

Υ.Γ: Επόμενο στάδιο η καταγγελία του Τσίπρα στον εαυτό του για το τρίτο μνημόνιο που ψηφίστηκε πριν λίγο καιρό; Ποιος ξέρει…Σχόλια