Απετράπη επίθεση εναντίον του Μπερλουσκόνι

Απετράπη επίθεση εναντίον του Μπερλουσκόνι

Επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, απέτρεψαν αστυνομικές δυνάμεις και άντρες της προσωπικής του ασφάλειας, όταν ένας άνδρας επιχείρησε να πλησιάσει τον επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς με απειλητικές διαθέσεις, κατά τη διάρκεια κομματικής συγκέντρωσης.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ένας άνδρας επιχείρησε να πλησιάσει με απειλητική διάθεση τον επικεφαλής τη Φόρτζα Ιτάλια, κατά τη διάρκεια κομματικής συγκέντρωσης στην περιοχή Σαρόνο.

Λίγο πριν φτάσει κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο, και απέτρεψαν τον άνδρα, ο οποίος μάλιστα προέβαλε αντίσταση. Ο άνδρας τελικά συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ διενεργείται έρευνα για το παρελθόν του και τις επαφές του.

«Ήθελαν να επιτεθούν σε έναν από εμάς, αν όχι στον ίδιο τον πρόεδρο Μπερλουσκόνι, και οι δυνάμεις ασφαλείας επενέβησαν άμεσα και έτσι απετράπη ένα δυσάρεστο περιστατικό», δήλωσε σχετικά με το συμβάν η σύντροφος του Μπερλουσκόνι, Φραντσέσκα.Σχόλια