Απειλές και ύβρεις βουλευτή της Χρυσής Αυγής εναντίον της Μαρίας Δεναξά

Απειλές και ύβρεις βουλευτή της Χρυσής Αυγής εναντίον της Μαρίας Δεναξά

Με τη δημοσιογράφο και ανταποκρίτρια στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά τα έβαλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρίστος Παππάς, ο οποίος της ευχήθηκε “Χρόνια ΛΙΓΑ”, σε απάντηση ενός tweet που είχε κάνει νωρίτερα η κ. Δεναξά. Απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο της έγραψε: «Πρακτοράκια, αμερικανικομμουνιστές, ρουφιάνοι και κλαψομαρίες. Το αυγουλάκι σας μέρες που είναι. ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ ».

Η δημοσιογράφος ανέβασε τις «απειλές» στο διαδίκτυο γράφοντας: ”

Αντιπαρέρχομαι την απειλή και τις «ευχές» που μου έστειλε το ανθρωποειδές που εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο το ναζιστικό μόρφωμα, με αφορμή ένα tweet που έκανα το Mεγάλο Σάββατο και υπενθυμίζω πως σε καιρούς μεγάλης ύφεσης, οπως αυτούς που ζούμε σήμερα, ο φασισμός και η ρητορική του μίσους και της βίας γιγαντώνονται απο την ανοχή μιας απελπισμένης κοινωνίας, όπου η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αρχίζει να φθίνει επικίνδυνα.

Γνωρίζω ότι πολλοί έχουν μπεί στον πειρασμό να υποστηρίξουν την Χ.Α. στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές. Πριν το κάνουν, ας λάβουν υπόψη τους πως ο φασισμός που επιθυμούν κι επικροτούν σήμερα πρώτα έρχεται για τους «άλλους» και μετά για όλους. Ας μην βάλουμε λοιπόν την πατρίδα μας σε νέες άσχημες περιπέτειες .
Εκτός κι αν είναι αυτό που επιδιώκουμε και θέλουμε…

 Σχόλια