Απίστευτοι διάλογοι στο δικαστήριο- Κατηγορούμενος προς πρόεδρο: «Θα σε χώσω κάτω από τη γη»

Απίστευτοι διάλογοι στο δικαστήριο- Κατηγορούμενος προς πρόεδρο: «Θα σε χώσω κάτω από τη γη»

Απίστευτο σκηνικό έντασης διαμορφώθηκε στη δίκη για το περιβόητο σχέδιο ανατίναξης μέρους των φυλακών με την κωδική ονομασία «Γοργοπόταμος». Αν και η δίκη δεν διεξάγεται κανονικά λόγω της αποχής των δικηγόρων κατά τη διάρκεια μιας ημερίδας, μερικοί εκ των κατηγορουμένων επιτέθηκαν με πρωτοφανείς ύβρεις και απειλές σε βάρος της πρόεδρου του δικαστηρίου κ. Ασημίνας Υφαντή. Οι κατηγορούμενοι απείλησαν την πρόεδρο με απίστευτες εκφράσεις και φέρονται να της πέταξαν και πλαστικά διαχωριστικά, αναγκάζοντας την να σκύψει κάτω κάτω από την έδρα για να τα αποφύγει.

Μέσα στη δικαστική αίθουσα έλαβε χώρα ο εξής διάλογος:

Κατηγορούμενοι: Α… γ… Δε θα σε σώσουν ούτε δέκα μπάτσοι. Θα σε χώσω κάτω από τη γη.

Πρόεδρος: Ησυχία, ντροπή σας. Θα σας βγουν ξινά τα γέλια

Κατηγορούμενοι : Κ…..

Πρόεδρος: Αυτά στις φιλενάδες σας….

Η ένταση υπάρχει εδώ και καιρό καθώς η πρόεδρος προσπάθησε να καταργήσει τους δικηγόρους υπεράσπισης οι οποίοι δεν είχαν άδεια από το Δικηγορικό Σύλλογο να παρασταθούν στην ακροαματική διαδικασία λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι για το σχέδιο Γοργοπόταμος δικάζονται 28 άτομα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας οι κατηγορούμενοι σχεδίαζαν να ανατινάξουν μέρος του τοίχους των φυλακών Κορυδαλλού, με στόχο την απόδραση.

Σχόλια