Απίστευτη ατάκα Μανιάτη σε Σκουρλέτη: «Οι μαγκιές και οι τσαμπουκάδες δεν περνούν»

Απίστευτη ατάκα Μανιάτη σε Σκουρλέτη: «Οι μαγκιές και οι τσαμπουκάδες δεν περνούν»

Με αφορμή τον σάλο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την αντίθετη απόφαση του ΣτΕ για τις Σκουριές, η Βουλή για ακόμη μια φορά μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με τους βουλευτές και του Υπουργούς να εκτοξεύουν λεκτικές επιθέσεις ο ένας στον άλλο.

Το πρώτο ζευγάρι που έριξε μπουρλότο στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ έναντι στην απόφαση Σκουρλέτη ήταν εκείνο του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Μανιάτη που κονταροχτυπήθηκε με τον κ. Σκουρλέτη, εκτοξεύοντας βολές ο ένας για τον άλλο.

 

Ο κ. Σκουρλέτης, επιτέθηκε για μια ακόμα φορά στα «συστημικά μέσα» και επικαλέστηκε την ανακοίνωση του προέδρου του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει – για την ώρα – επίσημη και καθαρογραμμένη απόφαση. «Είστε αδιόρθωτοι», αντέτεινε ο κ. Μανιάτης για να συνεχίσει « Διαψεύδετε το σύνολο των εφημερίδων και θέλετε να πιστέψουμε εσάς όταν το σύνολο του ΣτΕ ήταν εναντίον της ενέργειάς σας να κλείσετε τις Σκουριές. Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε συγνώμη που έχετε 2.000 ανθρώπους να περιμένουν μέσα στις στοές των ορυχείων;». Επιπλέον «υποστηρίζετε επενδύσεις που δεν σέβονται το περιβάλλον» και ότι «δεν υπάρχει δημοσιογραφική δεοντολογία στα συστημικά ΜΜΕ».
«Διολισθαίνετε σε αηθέστατες και εξωκοινοβουλευτικές προσεγγίσεις» ανταπάντησε ο κ. Μανιάτης. «Υπάρχει έστω και μια απόφαση του ΣτΕ που δικαίωσε τις αποφάσεις σας; Λέτε ότι είναι όργανα του κατεστημένου όλοι οι δημοσιογράφοι του δικαστικού ρεπορτάζ που γράφουν για το συγκεκριμένο θέμα; Οι μαγκιές και οι τσαμπουκάδες δεν περνούν. Τεκμηριώστε την άποψή σας αλλιώς υβρίζετε το κοινοβούλιο και το ΣτΕ»Σχόλια