Απίστευτη δήλωση αθλητή: «Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα γινόμουν δολοφόνος»

Απίστευτη δήλωση αθλητή: «Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα γινόμουν δολοφόνος»

Είναι ένα από τα παιδιά που βγήκαν από τις φαβέλες της φτώχειας. Ένα από τα λίγα παιδιά, βέβαια, τα οποία μέσω της μπάλας κατάφεραν να ξεφύγουν και το παραδέχεται και ο ίδιος λέγοντας ότι το ποδόσφαιρο έσωσε τη ζωή τη δική του και ίσως και άλλων ανθρώπων.

Ο λόγος για τον Φελίπε Μέλο, ο οποίος μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες ζωής στην Βραζιλία.

«Αν δεν είχα γίνει ποδοσφαιριστής, θα ήμουν ένας δολοφόνος. Ζούσα σε μια από τις πιο επικίνδυνες φαβέλες και εκεί υπήρχαν ναρκωτικά και όπλα. Άφησα εκείνη τη ζωή για να ακολουθήσω το όνειρό μου. Πολλές φορές πήγαινα στην προπόνηση και όταν γύριζα στο σπίτι μου έλεγαν ότι ένας φίλος μου είχε πεθάνει. Θα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και σε μια άσχημη ζωή. Επέλεξα το ποδόσφαιρο και μια διαφορετική ζωή» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή της Ίντερ στο ιταλικό Sky Sports.

O Mέλο μίλησε επίσης με θερμά λόγια για την σύζυγό του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν την γνώρισα, γεννήθηκε ένας άλλος Φελίπε Μέλο. Κάναμε τρία παιδιά και με τη βοήθειά της κατέκτησα όσα έχω σήμερα. Μετά τον Θεό, η οικογένειά μου είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μου».Σχόλια