Απίστευτη δήλωση Μπουτάρη: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»

130 9

Τη σταθερή άποψή του υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση του «Μένουμε Ευρώπη», στο Σύνταγμα, εξέφρασε την ανησυχία του για το τι μπορεί να σημαίνει ένα «όχι» στο δημοψήφισμα και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας, στη δύσκολη αυτή συγκυρία που οι εταίροι μας λοιδορούν τη χώρα μας. «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Μας μιλάνε ειρωνικά και υποτιμητικά».

Πρέπει να εφεύρουμε ένα νέο αλλά κανονικό μνημόνιο, όχι σαν κι αυτό που έχει καταστρέψει την κοινωνία» σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης,
Σχετικά με το δίλημμα που θέτει η κυβέρνηση ενόψει της Κυριακής, ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε ότι «πρέπει πάση θυσία να αποφύγουμε το δημοψήφισμα, διότι εκτός πλαισίου ευρώ δεν μπορεί να επιβιώσει η χώρα. «Το ΟΧΙ είναι καταστροφή. Θα γίνουμε Σομαλία. Το ΝΑΙ δίνει τη δυνατότητα σε όλους για να παλέψουμε για κάτι καλύτερο».
«Εάν διαβάσεις τι γράφει το ψηφοδέλτιο, είναι αδύνατο να καταλάβεις ποια είναι τα αποτελέσματα. Πήραμε λεφτά ευρωπαϊκά, εδώ και τόσα χρόνια, Για πολλά χρόνια γενιές μεγαλώσαμε με την αίσθηση ότι οι ευρωπαίοι είναι χαζοί και μας δίνουν λεφτά. Κάναμε πολλά λάθη κι αυτοί δεν δώσανε σημασία στην Ελλάδα» σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε επίσης στις ευθύνες των κυβερνήσεων διαχρονικά, αλλά και στις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κράτησε ανοιχτή τη διαπραγμάτευση, επί πέντε μήνες. «Διαλύθηκε η αγορά. Η χώρα δεν είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι» είπε χαρακτηριστικά..Join the Conversation

9 comments

 1. Anna Nik Mitro Απάντηση

  Οταν οι άνθρωποι που χτυπήθηκαν πιο πολύ απο την κρίση και έτρωγαν απο τα συσσητια ή αυτοκτονουσαν δεν ντραπηκες, τώρα που δόθηκε ο λόγος στον Ελληνα ντραπηκες. …οσο για τα Ευρωπαϊκά δάνεια λιγοι σ αυτή τη χώρα τα είδαν και επωφεληθηκαν απο αυτά.

 2. Filos Georgiadis Απάντηση

  τι λεs βρε νουμερο αχρηστε μαπα

 3. Vaggelis Lamprinoudis Απάντηση

  ΕΜΕΙΣ ντρεπόμαστε που δηλώνεις Έλληνας παλιοκαθίκι του κερατά!!!

 4. r+w Απάντηση

  Δήμαρχε, εάν δεν σου αρέσει τα μπογαλάκια σου και σε άλλη παραλία …. άντε, αρκετά σε ανεχτήκαμε … πουλημένο τομάρι ..

 5. Απέναντι σου!!!!!! Απάντηση

  Μιλάει ο» Έλληνας»δήμαρχος των πεζοδρομίων, των τριπλοπαρκαρισμένων και του οράματος να φτιάξει τζαμί στη Θεσσαλονίκη!!!Άντε βρε μαιμού με σκουλαρίκι!!!!!

 6. Δημήτρης Απάντηση

  Και εμείς ντρεπόμαστε που είσαι (;) Έλληνας…

 7. Ερμης Τουμπας Απάντηση

  Να τα βλέπουνε αυτα τα νούμερα που σε ψηφισανε δυο φορές κιόλας νοσταλγε του κεμαλ τουρκοσπορε

 8. ελευθερία Απάντηση

  Ε τότε να πας να γίνεις Γερμανός που σου ταιριάζει περισσότερο. …@@@@[email protected]@&&&@@

 9. πετροφ Απάντηση

  ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΚΕΪ ΠΑΡΕΙΝΤ ΡΕ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΗ….