Απίστευτη μαρτυρία: Οι τρομοκράτες πυροβολούσαν και τα άτομα με αναπηρία μέσα στο θέατρο

Απίστευτη μαρτυρία: Οι τρομοκράτες πυροβολούσαν και τα άτομα με αναπηρία μέσα στο θέατρο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στην δημοσιότητα και αφορούν τις φρικιαστικές στιγμές που έζησαν όσοι βρίσκονταν στο θέατρο στο Μπατακλάν , την ώρα που οι Ισλαμιστές επιτέθηκαν δίχως έλεος ακόμη και σε άτομα με αναπηρία.

Η μαρτυρία της 49χρονης Έλεν Γουίλσον συγκλονίζει:

«Πήγαν στο πίσω μέρος της αίθουσας όπου βρίσκονταν άτομα σε αναπηρικά καροτσάκια και απλά ξεκίνησαν να πυροβολούν εναντίον τους. Όποτε, μάλιστα, κάποιο από τα άτομα αυτά πρσπαθούσε να ξεφύγει τότε ένας από τους τρομοκράτες το ξαναπυροβολούσε».

Στα χέρια της Γουίλσον, η οποία τραυματίστηκε από σφαίρες στα πόδια, πέθανε ο 36χρονος Νικ Αλεξάντερ, ο ένας από τους Βρετανούς που φέρεται να έχασε τη ζωή του στις επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα.

Και η συγκλονιστική περιγραφή της Γουίλσον συνεχίζεται: «Ακούσαμε φωνές από έξω και οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν μέσα στην αίθουσα. Δεν ξέραμε τι ακριβώς συμβαίνει. Τότε ξαφνικά πέντε ή έξια άτομα μπήκαν με οπλοπολυβόλα στα χέρια και ξεκίνησαν να πυροβολούν αδιακριτώς. Επικράτησε χάος. Ο Νικ ήταν μπροστά μου όταν κάτσαμε στο πάτωμα. Ξαφνικά κάποιος μπροστά μας κουνήθηκε και τότε οι τρομοκράτες στράφηκαν προς το μέρος μας και άρχισαν να μας πυροβολούν. Ο Νικ είχε γυρισμένη την πλάτη σε μένα και δεν έβλεπα τι γινόταν. Όταν τον γύρισα είδα ότι είχε τραυματιστεί. Προσπάθησα να τους δώσω το «φιλί της ζωής» αλλά ήταν αργά». «Πέθανε μπροστά στα μάτια μου» κατέληξε η τραυματισμένη 49χρονη.Σχόλια