Απίστευτη τραγωδία: Θα τη χώριζε για μοντέλο και τον σκότωσε με 6 σφαίρες

Απίστευτη τραγωδία: Θα τη χώριζε για μοντέλο και τον σκότωσε με 6 σφαίρες

Τελικά η αγάπη μπορεί να σε οδηγήσει μέχρι και τη φυλακή. Αυτό συνέβη στη νεαρή Shayna Hubers η οποία δεν μπόρεσε να δεχθεί πως ο σύντροφός της, Ryan Poston ήθελε να χωρίσουν.

Ο Ryan δεν έβλεπε σοβαρά τη σχέση. Αυτό ανέφερε στους φίλους του και στους δικούς του. Από την πρώτη στιγμή είχε κουραστεί, αλλά δεν ήθελε να τη στενοχωρήσει και να την πληγώσει.

Πώς όμως φτάσαμε στο σημείο να βρεθεί δολοφονημένος;

Ένα νεαρό μοντέλο, η Audrey Bolte, με τον τίτλο από καλλιστεία Miss Ohaio 2012, είχε σαγηνεύσει τον άτυχο Ryan και για τα μάτια της σκόπευε να βάλει τέλος στη σχέση του με την Shayna. Αυτό, ήταν αρκετό για να εξοργίσει την 21χρονη.

Να την εξοργίσει τόσο, ώστε να φτάσει σε σημείο να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει 6 φορές, με χαριστική την τελευταία βολή στο πρόσωπο, τον άτυχο Ryan.

Στην αρχή, η κοπέλα ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε άμυνα, μετά από επίθεση του Ryan. Μαρτυρία από την πλευρά του πατριού του θύματος, όμως, επιβεβαιώνει την ξεκάθαρη επιθυμία περί ψυχρής δολοφονίας. .

Καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλακή χωρίς κανένα ελαφρυντικό, με την οικογένεια του θύματος να είναι προφανώς καταρρακωμένη, δηλώνοντας πως καμία ποινή δε θα φέρει πίσω τον Ryan.

Πηγή: Μirror

 Σχόλια