Απίστευτη τροπή στη υπόθεση «απαγωγής» των δυο ανηλίκων στη Γλυφάδα

Απίστευτη τροπή στη υπόθεση «απαγωγής» των δυο ανηλίκων στη Γλυφάδα

Η είδηση πως δυο ανήλικα αδερφάκια κινδύνευσαν να πέσουν θύματα απαγωγής το μεσημέρι της Κυριακής (21.08.2016) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα ενώ πήγαιναν σε σπίτι φίλου τους για να παίξουν, προκάλεσε σοκ.

Το σπίτι των παιδιών απέχει λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια. Την ώρα που, όπως είπαν στην αστυνομία, βρίσκονταν σε φανάρι στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, άγνωστοι επιχείρησαν να τα αρπάξουν και να τα βάλουν σε ένα λευκό βαν.

Όπως είπαν, ήταν μια ηλικιωμένη μελαμψή γυναίκα που τα πλησίασε και προσπάθησε να αρπάξει το ένα από τα παιδιά, αλλά εκείνα έβαλαν τις φωνές, η γυναίκα τρόμαξε και ξαναμπήκε στο βαν για να εξαφανιστεί.

 

Οι ψυχολόγοι του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας που εξέτασαν τα παιδιά, κατάλαβαν πως η ιστορία τους είχε «κενά». Η ιστορία περί απόπειρας απαγωγής ήταν απλά ένα ψέμα!

Όπως αποκαλύπτεται, τα δυο παιδιά είχαν συμφωνήσει στην ιστορία που θα έλεγαν σε όλους, πως δηλαδή κάποιος προσπάθησε να τα απαγάγει. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ήταν ο 13χρονος που αποκάλυψε πως σκοπός τους ήταν να «εκδικηθούν» τους γονείς τους και να τους «φέρουν πιο κοντά», όπως φέρεται να είπε το παιδί τους αστυνομικούς.

 Σχόλια