Απίστευτο! Άγρια επίθεση σε ρεπόρτερ του Alpha εν ώρα εργασίας

Απίστευτο! Άγρια επίθεση σε ρεπόρτερ του Alpha εν ώρα εργασίας

Άγρια επίθεση εν ώρα εργασίας  δέχθηκε η δημοσιογράφος του Alpha, Βικτωρία Δαράτου, ενώ βρισκόταν για ρεπορτάζ έξω από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, το βράδυ του Σαββάτου.

Η ανταποκρίτρια του καναλιού βρισκόταν στην παραπάνω τοποθεσία για να καλύψει το θέμα με τον 7χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά από ακυβέρνητο σκάφος στη Ζάκυνθο, ωστόσο ένας άντρας ο οποίος υποστήριζε πως είναι συγγενής του αγοριού της είπε ότι αν δε φύγει από το σημείο θα της σπάσει την κάμερα και ότι θα τη χτυπήσει.

Από την μεριά της η δημοσιογράφος αφού αποκρίθηκε ότι κάνει την δουλειά της, αποφάσισε να μετακινηθεί και να δώσει τέλος στην υπόθεση. Τα πράγματα όμως άλλαξαν τροπή όταν η Βικτωρία Δαράτου  προσπάθησε να μπει μέσα στο νοσοκομείο, ώρα μετά από τη μεταφορά του παιδιού εκεί, απωθήθηκε άγρια από τον προαναφερόμενο άνδρα. Η ίδια κατήγγειλε στο patranews ότι ο άνδρας την έσπρωξε με βίαιο τρόπο και την απείλησε ξανά.

Μάλιστα, μέλος του συνεργείου που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, δέχθηκε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από άλλον συγγενή του 7χρονου, ο οποίος στη συνέχεια τον έριξε κάτω. Στη συνέχεια, οι δύο συγγενείς κόλλησαν τη δημοσιογράφο σε ασθενοφόρο και τη χτυπούσαν πάνω σε αυτό.

Η ίδια θέλησε να γράψει δυο λόγια για το περιστατικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, σχολιάζοντας «Το ζήσαμε και αυτό… Μας επιτέθηκαν και μας χτύπησαν επειδή κάναμε την δουλειά μας… Ευχαριστώ τον Απόλλωνα Δάρμα και τον Δημήτρη Κωνσταντινάκο που με προστάτευσαν με τον καλύτερο τρόπο και λυπάμαι για την παιδεία κάποιων…».

 Σχόλια