Απίστευτο! Αστυνομικός εναντίον ατόμου με κινητικά προβλήματα: “Θα έπρεπε να ντρέπεσαι να κυκλοφορείς!”

Απίστευτο! Αστυνομικός εναντίον ατόμου με κινητικά προβλήματα: “Θα έπρεπε να ντρέπεσαι να κυκλοφορείς!”

Μια καταγγελία προκαλεί αίσθηση και πλήθος σχολίων στο Διαδίκτυο. Ένα άτομο με κινητικό πρόβλημα καταγγέλλει τη συμπεριφορά Έλληνα αστυνομικού εις βάρους του.

Αφορμή για το επεισόδιο ήταν το γεγονός ότι ο εικονολήπτης και μέλος της ΕΤΙΤΑ, Μανώλης Τρίκας λόγω της ασθένειας του έχει τικ!

Σύμφωνα με τον ίδιο και σε όσα αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο αστυνομικός χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό τον πλησίασε στο Μετρό του Αγίου Δημητρίου και τον ρώτησε γιατί έχει… τικ!

Όταν ο καταγγέλλων του απάντησε ότι έχει κινητικό πρόβλημα, ο αστυνομικός φέρεται να του είπε: «Μου είναι αδιάφορο, τρομοκρατείς τους επιβάτες(…) θα έπρεπε να ντρέπεσαι που κυκλοφορείς στο δρόμο, να κάτσεις σπίτι σου»!

Τότε ο Μανώλης Τρίκα τον ρώτησε μήπως θα πρέπει και να αυτοκτονήσει ο αστυνομικός απάντησε χωρίς καμία ντροπή: “Αυτό είναι κάτι που πρέπει να τακτοποιήσεις εσύ”!

Όταν σύμφωνα με την καταγγελία ο Μανώλης Τρίκας είπε στον αστυνομικό ότι τον προσβάλλει,του απάντησε: “Εσύ προσβάλλεις τον κόσμο δίπλα σου με αυτά που κάνεις. Τι ειναι αυτο που λες ότι έχεις ρε, εγώ δε το ξέρω”

Ο εικονολήπτης ζήτησε τα στοιχεία του ενστόλου και οι δύο τους βρέθηκαν ενώπιον της επόπτριας του σταθμού όπου ο αστυνομικός συνέχισε να προκαλεί με ατάκες όπως: “Είμαι αστυνομικός και μιλάω όπως θέλω…”!

Η συγκλονιστική καταγγελία του Μανώλη Τρίκα:

Σχόλια