Απίστευτο! Αστυνομικός εναντίον ατόμου με κινητικά προβλήματα: “Θα έπρεπε να ντρέπεσαι να κυκλοφορείς!”

264 0

Μια καταγγελία προκαλεί αίσθηση και πλήθος σχολίων στο Διαδίκτυο. Ένα άτομο με κινητικό πρόβλημα καταγγέλλει τη συμπεριφορά Έλληνα αστυνομικού εις βάρους του.

Αφορμή για το επεισόδιο ήταν το γεγονός ότι ο εικονολήπτης και μέλος της ΕΤΙΤΑ, Μανώλης Τρίκας λόγω της ασθένειας του έχει τικ!

Σύμφωνα με τον ίδιο και σε όσα αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο αστυνομικός χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό τον πλησίασε στο Μετρό του Αγίου Δημητρίου και τον ρώτησε γιατί έχει… τικ!

Όταν ο καταγγέλλων του απάντησε ότι έχει κινητικό πρόβλημα, ο αστυνομικός φέρεται να του είπε: «Μου είναι αδιάφορο, τρομοκρατείς τους επιβάτες(…) θα έπρεπε να ντρέπεσαι που κυκλοφορείς στο δρόμο, να κάτσεις σπίτι σου»!

Τότε ο Μανώλης Τρίκα τον ρώτησε μήπως θα πρέπει και να αυτοκτονήσει ο αστυνομικός απάντησε χωρίς καμία ντροπή: “Αυτό είναι κάτι που πρέπει να τακτοποιήσεις εσύ”!

Όταν σύμφωνα με την καταγγελία ο Μανώλης Τρίκας είπε στον αστυνομικό ότι τον προσβάλλει,του απάντησε: “Εσύ προσβάλλεις τον κόσμο δίπλα σου με αυτά που κάνεις. Τι ειναι αυτο που λες ότι έχεις ρε, εγώ δε το ξέρω”

Ο εικονολήπτης ζήτησε τα στοιχεία του ενστόλου και οι δύο τους βρέθηκαν ενώπιον της επόπτριας του σταθμού όπου ο αστυνομικός συνέχισε να προκαλεί με ατάκες όπως: “Είμαι αστυνομικός και μιλάω όπως θέλω…”!

Η συγκλονιστική καταγγελία του Μανώλη Τρίκα:Join the Conversation