Απίστευτο! Παπάς στη Μύκονο πήγε για ψώνια με γυαλιά Gucci και ζώνη Hermes!

Απίστευτο! Παπάς στη Μύκονο πήγε για ψώνια με γυαλιά Gucci και ζώνη Hermes!

Είναι από τις φορές που η εικόνα λέει πολλά περισσότερα από τα λόγια, αφού το εν λόγω θέαμα από μόνο του «φωνάζει»…«κανένα σχόλιο».

Και όμως το περιστατικό αυτό διαδραματίστηκε στο «νησί των Ανέμων» και ο πρωταγωνιστής του σίγουρα δεν είναι ένας απλός καθημερινός τουρίστας του κοσμοπολίτικου προορισμού.

Αν και λένε ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, στην συγκεκριμένη περίπτωση το ράσο ήταν αυτό που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση αφού ο ιδιοκτήτης του προσπάθησε να του δώσει μια πιο stylish πινελιά.

Η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο των social media και εκτός από χιλιάδες like και share σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους χρήστες, πολλοί από τους οποίους προσεγγίζουν το θέμα με χιουμοριστική διάθεση και άλλοι με οργή. Η φωτογραφία απεικονίζει έναν εξαιρετικά στυλάτο παπά σε σούπερ μάρκετ του νησιού με γυαλιά Gucci και πράσινη ζώνη Hermès!

 

Η ταυτότητα του πρωταγωνιστή της υπόθεσης παραμένει άγνωστη, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πρόκειται για κάποιο παραθεριστή, ο οποίος υιοθέτησε το… Moni Style. Φόρεσε δηλαδή ένα μαύρο ρούχο που μοιάζει με ράσο, ενώ σε συνδυασμό με την πυκνή γενειάδα του έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι είναι ιερέας. Όπως και να χει η φωτογραφία έχει γίνει viral στα διαδίκτυο και τα σχόλια συνεχίζονται…ΦΩΤΟ από seleo.grΣχόλια