Απίστευτο! Πλήρωσε πρόστιμο 200 ευρώ σε κέρματα

Απίστευτο! Πλήρωσε πρόστιμο 200 ευρώ σε κέρματα

Λεπτό-λεπτό μέτρησαν οι αστυνομικοί το πρόστιμο που έλαβαν από έναν παραβάτη στο Βόλο, ο οποίος σε αντίποινα της κλήσης που υποχρεούταν να πληρώσει, κατέβαλε το χρηματικό ποσό σε μονόλεπτα και δίλεπτα.

Το πόσο που κατέβαλε ήταν 200 ευρώ το οποίο επί δύο ώρες μετρούσαν μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό και όλοι μαζί να πιστοποιήσουν ότι δεν υπάρχει χρηματική διαφορά.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη, στις τέσσερις περίπου το απόγευμα. Είχε πάρει χαρτί προτεραιότητας, περίμενε υπομονετικά και μόλις έφθασε μπροστά στο γκισέ «πήρε το αίμα του πίσω». Παρέδωσε στην υπάλληλο την κλήση που βεβαίωσε εις βάρος του η Τροχαία και δήλωσε ότι θα πληρώσει σε ψιλά. Η υπάλληλος δεν φανταζόταν τι ψιλά εννοούσε όμως.

Οταν είδε τη σακούλα του σούπερ μάρκετ γεμάτη με μονόλεπτα, δίλεπτα και πεντάλεπτα, σάστισε. «Γιατί ρε φίλε μου το κάνεις αυτό;», φέρεται να ρώτησε με απόγνωση η υπάλληλος. «Τιμωρώ το ελληνικό δημόσιο ταλαιπωρώντας το», φέρεται να της απάντησε ο άντρας σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Η υπάλληλος έκανε μία ακόμη προσπάθεια, ζητώντας του να επιστρέψει την επομένη το πρωί, οπότε και θα βρίσκονταν περισσότεροι υπάλληλοι στο κατάστημα για να μπορέσει να γίνει η καταμέτρηση.

Εκείνος αρνήθηκε, καθώς έληγε η προθεσμία των 10 ημερών, διάστημα στο οποίο είχε τη δυνατότητα να καταβάλλει το μισό χρηματικό ποσό του προστίμου. Η υπάλληλος, βγήκε από το γκισέ, πήρε τη σακούλα με τα νομίσματα και τα άδειασε πάνω στο τραπέζι που υπάρχει μπροστά από τα ταμεία για την εξυπηρέτηση των πελατών. Αρχισε να τα μετρά ένα – ένα μαζί με το νεαρό. Κατά την καταμέτρηση προέκυψαν διαφορές. Φώναξαν λοιπόν ενισχύσεις. Ηρθαν δύο ακόμη άτομα και όλοι μαζί μετρούσαν τα κέρματα μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των 200 ευρώ.

 Σχόλια