Απίστευτο θράσος Γκαγκάκη: Τι είπε για το Star Academy

Απίστευτο θράσος Γκαγκάκη: Τι είπε για το Star Academy

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε στο ΣΟΥΚΟΥ το πρωί της Κυριακής και πέταξε «βόμβες» για το Star Academy, την παραμονή της στο show, την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.

Αυτό που δεν έγινε κατανοητό είναι αν οι προσβλητικές επιθέσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη προς τους συνεργάτες της θα σημαίνουν και την παραίτησή της από την Μουσική Ακαδημία.

Διότι είναι δύσκολο να φανταστούμε στην προκειμένη πως μπορεί να παραμείνει διευθύντρια του Star Academy εφόσον, δείχνει και η ίδια να μην περνάει καλά.

Τι είπε λοιπόν η κ. Γκακάκη: 

Θεώρησα ότι θα ήταν άτιμο να σηκωθώ να φύγω

«Μου έκαναν την πρόταση 2 Ιανουαρίου, απάντησα περίπου δύο μήνες μετά. Είχα κι εγώ στο πίσω μέρος του μυαλού μου όλα αυτά που σκεφτόμαστε για ένα μικρό κανάλι και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Μέχρι να εξασφαλίσω ότι η ομάδα θα δημιουργούταν έτσι όπως εγώ την είχα στο μυαλό μου, για την οποία μου επιβεβαίωναν όλοι ότι είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν, δεν το έκανα. Κι ένα πρωί είπα… δεν πα να λέτε, θα κάνω αυτό που μου κάνει κέφι.

Την αγωνία και τη φρίκη την αισθάνθηκα μετά το 1ο live. Θεώρησα ότι θα ήταν πολύ άτιμο και ανέντιμο να σηκωθώ να φύγω και να μην ξαναπάω. Ακόμα δεν μπορώ να ελέγξω τον θυμό μου και αυτό δεν μπορώ να μου το συγχωρέσω. Χαζομάρα μου. Αυτό είναι στα φάουλ μου. Για να είμαστε δίκαιοι, το κανάλι οτιδήποτε ζήτησα το έκανε. Το αν, όμως, δεν έχει την υποδομή μετά να στηρίξει τα υπόλοιπα κομμάτια, είναι άλλο θέμα.

Έκανα ένα συμβόλαιο που μου αφήνει πολλές ελευθερίες και πολλές δικλείδες αποχώρησης και μετά το 1ο live είπα τα παρατάω και σηκώνομαι και φεύγω. Μετά με έπεισαν όμως ότι αυτό είναι ακόμα πιο ανέντιμο. Αποφάσισα να αποστασιοποιηθώ από τα live, αλλά αν χειροτέρευε δεν ξέρω να σου πω τι θα έκανα».

Δεν φταίνε αυτοί οι άνθρωποι (σ.σ. οι διαγωνιζόμενοι του Star Academy) που τους λέμε ότι δεν έχουνε καλές φωνές, ενώ στην ουσία κάποιος επέλεξε να μην έχουν, να μην είναι έτοιμοι.

Έκανε δραματικό κακό στην Άννα και τον Νίκο

Όταν γράφουμε στον υπολογιστή, καμιά φορά πρέπει να βάλουμε ένα not και το βγάζει με ένα κόκκινο. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα είναι ένα not για μένα, τίποτα παραπάνω.

Έκανε δραματικό κακό στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα! Μέχρι τώρα θεωρώ ότι καλό δεν τους έχει κάνει, τουναντίον μπορεί να τους έχει κάνει και κακό. Τώρα αν μου πεις ότι μια στιγμή μπορεί να διαλύσει μια καριέρα, το θεωρώ λίγο δύσκολο. 

Πιστεύω ότι βαρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας κάποια στιγμή και πέταξε την τσίχλα. Προχθές ήταν Παναγία. Καταλαβαίνω τη λογική ότι στο δικό μου μυαλό αυτό είναι αντισυμβατικό. Στο δικό μου το μυαλό δεν είναι. Αλλά μην ξεχνιόμαστε -επειδή έκανα σχόλια κι εγώ-, είναι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, όπα!

 
Σχόλια