Απίστευτο! Βρέθηκαν 5 κιλά ηρωίνης σε συσκευασία… αλευριού

Απίστευτο! Βρέθηκαν 5 κιλά ηρωίνης σε συσκευασία… αλευριού

Η φαντασία μερικών εγκληματιών οργιάζει πολλές φορές…

Ένας 37χρονος και ο 30χρονος συνεργός του λοιπόν, συνελήφθησαν καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους πάνω από 5 κιλά ηρωίνης τα οποία και είχαν προμηθευτεί από καταυλισμό στον Ασπρόπυργο Αττικής και τα μετέφεραν με αυτοκίνητο στην Πάτρα.

Τα ναρκωτικά τα είχαν κρύψει σε συσκευασία αλευριού και προσπάθησαν να τα μεταφέρουν στην Πάτρα. Η πορεία τους όμως διεκόπη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι συλληφθέντες είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά από καταυλισμό στον Ασπρόπυργο Αττικής ώστε να προμηθεύσουν διακινητές ηρωίνης, που είναι γνωστοί για τη δράση τους σε περιοχές της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας.

Το χρονικό της σύλληψης

Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε από χθες το βράδυ ύστερα από πληροφορίες που κατέφθασαν.

Οι δύο διακινητές έφυγαν από την Πάτρα και κατευθύνθηκαν προς τον Ασπρόπυργο, από όπου προμηθεύτηκαν την ποσότητα της ηρωίνης, τη φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής.

Οι αστυνομικοί  ακολουθούσαν το αυτοκίνητο των δραστών και τους έκαναν νόημα να σταματήσουν για έλεγχο, εκείνοι όμως προσπάθησαν να διαφύγουν.

Σημειώθηκε καταδίωξη και στο 59ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Πατρών – Αθηνών, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο των δραστών. Μετά την έρευνα διαπιστώθηκαν οι δέκα συσκευασίες με αλεύρι, που περιείχαν παραπάνω από πέντε κιλά ηρωίνη.

Ο 37χρονος και ο 30χρονος οδηγήθηκαν  στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.Σχόλια