Απίστευτος διάλογος αστυνομικού με τον παιδοκτόνο

Απίστευτος διάλογος αστυνομικού με τον παιδοκτόνο

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές για τη συμπεριφορά του πατέρα της 4χρονης Άννυ, κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του.

Αστυνομικός που ανέκρινε τον 27χρονο, αποκάλυψε ότι ήταν απόλυτα ήρεμος και μεθοδικός, με στόχο να πετύχει αυτό που θέλει με πονηριά.

«Έχεις καταλάβει τι έχεις κάνει; Ξέρεις τι μου λες; Έχω ανακρίνει εγκληματίες εδώ και είκοσι χρόνια», του είπε ο αστυνομικός για να λάβει ως απάντηση από τον 27χρονο δράστη ότι: «Εγώ αυτό που θέλω να μου φέρεις τώρα είναι ένα φραπέ γλυκό, ένα ψωμί και να με πας για τη δόση μου και θα είμαι μια χαρά».

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δε σκότωσε αυτός το παιδί, και ότι δεν ξέρει πώς πέθανε η 4χρονη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς που επισκέφθηκαν το σπίτι του δράση, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος που προέρχονταν από το άτυχο κοριτσάκι, ψηλά στον τοίχο, γεγονός που δείχνει βίαιο και ακαριαίο χτύπημα.

Την ίδια ώρα, ο φίλος του 27χρονους που κατέθεσε στις αρχές, κάνει λόγο για επανειλημμένη κακοποίηση του παιδιού από τον πατέρα του, ο οποίος φέρεται να χτυπούσε και να φώναζε στο άτυχο κοριτσάκι, ενώ το έκανε μπάνιο με κρύο νερό το χειμώνα, «σαν να το τιμωρεί για κάτι».


Σχόλια