Από τα 20 νησιά με τα καλύτερα ξενοδοχεία, τα 15 είναι ελληνικά σύμφωνα με τους Βρετανούς

Από τα 20 νησιά με τα καλύτερα ξενοδοχεία, τα 15 είναι ελληνικά σύμφωνα με τους Βρετανούς

Σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη Ευρωπαϊκών Νησιών που συνέταξε η βρετανική έκδοση της μηχανής αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών trivago, τα 15 από τα 20 νησιά στην Ευρώπη με ξενοδοχεία που συγκεντρώνουν τις καλύτερες κριτικές από τους Βρετανούς τουρίστες, είναι ελληνικά.

Παρόλο που η πρώτη θέση ανήκει στο νησί Isle of Arran της Σκωτίας, το οποίο κρίθηκε ότι διαθέτει τα πιο αξιόλογα ξενοδοχεία σε ευρωπαϊκό νησί, βάση των κριτικών που συγκέντρωσαν από Βρετανούς τουρίστες (βαθμολογία 88,16), η κατάταξη των 20 κατακλύζεται από ελληνικά νησιά.

Εάν εξαιρέσει κανείς τα νησιά Κάπρι της Ιταλίας (6η θέση, 85,59 βαθμοί) και Μαδέρα της Πορτογαλίας (13η θέση, 84,57 βαθμοί), πρωταγωνιστής της κατάταξης είναι η Ελλάδα.

Έτσι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία εντοπίζονται στην Αστυπάλαια (2η θέση, 87,48 βαθμοί), στη Σίφνο (3η θέση, 86,21 βαθμοί) και στην Ίο (4η θέση, 85,82 βαθμοί).

Ο δείκτης αποτελεί τη μέση αξιολόγησης που λαμβάνεται από τον Δείκτη Αξιολόγησης της trivago, ο οποίος αντλεί στοιχεία από 220 εκατ. κριτικές από 34 ιστοσελίδες.

files

Διαβάστε επίσης:

Ινδονησία: Μεγάλες πλημμύρες και κατολισθήσεις «έσπειραν» το θάνατο στην Κεντρική ΙάβαΣχόλια