Από θαύμα γλύτωσε έλληνας ηθοποιός σε τροχαίο!

Από θαύμα γλύτωσε έλληνας ηθοποιός σε τροχαίο!

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια μίλησε ο Πάνος Σταθακόπουλος σε συνέντευξή του. «Ήταν το 2007, που ερχόμουν από το χωριό, στην εθνική οδό, και για άγνωστο λόγο, έσπασε το λάστιχο, έφυγε το τιμόνι, δεν ξέρω τι έγινε και είχα ένα τρακάρισμα. Έφυγε το αυτοκίνητό μου και χτύπησε πάνω στο τσιμεντένιο στηθαίο, έφερε τρεις τούμπες, διαλύθηκε εντελώς και μετά παρέδωσα πινακίδες.

Εγώ όμως βγήκα χωρίς να πάθω μια γρατζουνιά. Ήμουν μόνος στο αυτοκίνητο, γυρνούσα από το Πάσχα που είχα κάνει στο χωριό. Σε αυτά τα δευτερόλεπτα τα είδα όλα, πέρασε η ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου. Πίστευα στον Θεό και πιστεύω. Εκείνη τη στιγμή είδα τα πάντα. Τον κόσμο που είχε μαζευτεί, το πώς το είπανε στη μάνα μου. Όλα μέσα σε αυτά τα δευτερόλεπτα. Μου ήρθαν όλα αυτά ότι είχα «φύγει».

γνωστός ηθοποιός, ατύχημα, Πάνος Σταθακόπουλος 1
Ήρθε τρεις τούμπες το αυτοκίνητο, γύρισε την τελευταία φορά με τις ρόδες κανονικά, είχε γίνει πλάκα, βγήκα χωρίς καμία αμυχή και ευτυχώς , δεν περνούσε κανείς τη στιγμή που έγινε το ατύχημα. Γιατί θα μπορούσα να σκοτώσω κάποιον άλλο, χωρίς να φταίει ο χριστιανός. Μετά το ατύχημα είδα κάτι που ήξερα και από πριν, ότι όλα εδώ θα μείνουν. Ξέρω τον οικογενειακό τάφο που έχουμε στο χωριό, ότι θα «πάω» εκεί και δεν με φοβίζει. Δεν μπορώ όμως την ανημποριά», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό, «λοιπόν».Σχόλια