Από την Κοζάνη στην Αττική: πώς σχολίασε η Ραχήλ Μακρή τη μετακίνησή της

Από την Κοζάνη στην Αττική: πώς σχολίασε η Ραχήλ Μακρή τη μετακίνησή της

Τη μετακίνησή της από τον νομό Κοζάνης και την ένταξή της στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, σε μη εκλόγικη θέση, με τον συνδυασμό της Λαϊκής Ενότητας, σχολίασε η Ραχήλ Μακρή.

“Η μετακίνηση μου από τον νομό Κοζάνης που τίμησα και με τίμησε σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις έγινε δυνάμει της επιθυμίας ευρύτερης μερίδας της βάσης και απόφασης της αρμόδιας επιτροπής του κόμματος της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ», αναφέρει σε δήλωσή της η Ραχήλ Μακρή και σχολιάζει την τοποθέτησή της σε μη εκλόγικη θέση:

«Γνωρίζω ότι η δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής δεν είναι εκλόγιμη για ένα καινούργιο κόμμα σε αντίθεση με την πρώτη της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις συλλογικές αποφάσεις και είμαι σίγουρη ότι οι προτεινόμενοι από το συντονιστικό αγωνιστές της ΠΕ Κοζάνης θα τιμήσουν του 13.000 πολίτες που με είχαν εμπιστευτεί ότι θα παραμείνω σταθερή σε όσα τους υποσχέθηκα. 

Άλλωστε οι βουλευτές, σύμφωνα με τη συνταγματική επιταγή, αποτελούν εκπροσώπους όλων των Ελλήνων και οι πολίτες του νομού Κοζάνης γνωρίζουν ότι θα αποτελώ συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο σε κάθε δίκαιο αίτημα τους, καθώς ανεξάρτητα με την θεσμική μου ιδιότητα διατηρούν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.

Το ΟΧΙ των πολιτών του νομού Κοζάνης θα ενωθεί με το ΟΧΙ των πολιτών της περιφέρειας Αττικής μέχρι την νίκη της Ελπίδας. Συνεχίζουμε», καταλήγει η δήλωσή της.Σχόλια