Από τις φυλακές στο ψυχιατρείο ο Αλέξανδρος Αγγλούπας

Από τις φυλακές στο ψυχιατρείο ο Αλέξανδρος Αγγλούπας

Στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ο 39χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Αγγλούπας, που υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται ως ένας από τους τέσσερις κλεπταποδόχους της μαφίας των Ρομά.

Μετά την απόρριψη της  αίτησης για αποφυλάκιση που κατέθεσε μέσα από τις Φυλακές της Χίου η ψυχολογία του έπεσε, με αποτέλεσμα η κατάστασή του να επιδεινωθεί και τις ημέρες του Πάσχα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του ακριτικού νησιού. Παρά τις προσπάθειες που έκανε να μάθει να ζει σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που ζούσε, τελικά δεν τα κατάφερε και έτσι πήρε τον δρόμο για το ψυχιατρικό κατάστημα των Φυλακών Κορυδαλλού.

Από τη χλιδή της καλοκαιρινής Μυκόνου και της χιονισμένης Αράχοβας, σήμερα περνάει τη ζωή του σε ένα κελί μαζί με δύο άτομα, ενώ παρακολουθείται από τους γιατρούς και όταν χρειάζεται λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.
Τα μόνα πρόσωπα που έρχεται σε επαφή δύο φορές την εβδομάδα να είναι η μητέρα του Τούλα και η σύζυγός του Ολγα Ζαπουνίδου, με την οποία ενώθηκε με σύμφωνο συμβίωσης μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ το περασμένο φθινόπωρο, τότε δηλαδή που τον είχαν πιάσει και περίμενε να μεταφερθεί στις Φυλακές της Χίου.

Από τη μεγάλη ζωή στις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου ο Αγγλούπας βρέθηκε σε ένα κελί με δύο ακόμη κρατουμένους, ενώ παρακολουθείται από ψυχιάτρους και όταν κριθεί αναγκαίο λαμβάνει φαρμακευτική αγωγήΣχόλια