Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Ολάντ ήρθε για να «τρολάρει» την Ελλάδα

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Ολάντ ήρθε για να «τρολάρει» την Ελλάδα

Από τον «ημιαυταρχισμό» του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον «Ολοκληρωτισμό» του Άδωνι Γεωργιάδη καλείται να «ξεφύγει » η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με τα στελέχη της Αντιπολίτσευσης.

Έπειτα από την πεποίθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί ημιαυταρχισμού » της Κυβέρνησης ,  την σκυτάλη πήρε ο έτερος βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ασκώντας έντονη κριτική για το θέμα του νομοσχεδίου των ΜΜΕ.

«Δεν θα σας αφήσουμε να επιβάλετε ολοκληρωτικό πολίτευμα» είπε ο κ. Γεωργιάδης στο ίδιο πνεύμα με τον προλαλήσαντα κ. Μητσοτάκη ενώ χρησιμοποίησε και εκείνος την αποπομπή της ΓΓ Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου ως απόδειξη των «ολοκληρωτικών» τάσεων της κυβέρνησης.  Κατηγόρησε, μάλιστα, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με αυτές τις αποφάσεις δείχνει το «αποκρουστικό πρόσωπό» του και θέλει να ελέγχει την κοινωνία. «Ο Σύριζα θέλει να ελέγχει όποιον του αντιτίθεται. Η περίοδός του θα είναι η πιο μαύρη των τελευταίων 40 ετών» συμπλήρωσε. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να ελέγξει και να εκβιάσει τα κανάλια και δήλωσε: «αυτό είναι χειρότερο από τη διαπλοκή, είναι ολοκληρωτισμός».

Ο κ. Γεωργιάδης ωστόσο στάθηκε και στο φλέγον ζήτημα των ημερών που αφορά την ιδιωτική εκπαίδευση, καλώντας τον υπουργό Παιδείας να α ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της κυβέρνησης για την επιβολή του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση μετά τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τους δανειστές να απορρίπτουν την πρόταση για κλιμακωτό ΦΠΑ. «Η κυβέρνηση δεν έχει πει τι σκοπεύει να πράξει. Θα είναι 0% ή 23% ο ΦΠΑ;»

Αναφορικά με την επίσκεψη του κ. Φρανσουά Ολάντ στη χώρα ο κ. Γεωργιάδης δεν δίστασε να μιλήσει περί τρολαρίσματος του Γάλλου πρόεδρου στην Ελλάδα με αφορμή την αποστολή περισσότερων φοιτητών στη Γαλλία.

«Ο κ. Ολάντ είπε στη βουλή ότι «σας καλούμε να φέρετε περισσότερους φοιτητές στη Γαλλία». Εσείς έπρεπε να έχετε θιγεί από αυτό. Εσείς έπρεπε να πείτε «θέλουμε να φέρουμε περισσότερους γάλλους φοιτητές στην Ελλάδα». Αλλά πώς να το κάνουμε αυτό όταν αντιτίθεστε σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης του πανεπιστημίου; Προφανώς ο κ. Ολάντ ήρθε εδώ – για να το πούμε στη γλώσσα του διαδικτύου – για να σας τρολάρει» τόνισε ο Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη.

 Σχόλια