Αποχή διαρκείας αποφάσισαν οι δικηγόροι

Αποχή διαρκείας αποφάσισαν οι δικηγόροι

Δυναμική συνέχεια στις μαζικές κινητοποιήσεις κόντρα στοκυβερνητικό σχέδιο για την μεταρρύθμιση στο Ασφαλιστικό,δίνουν οι δικηγόροι.

Μετά την πρώτη πολυήμερη αποχή, η οποία προκάλεσε κύμα δυσλειτουργιών στα δικαστήρια όλης της χώρας, οδηγώντας σε αναβολή όλες τις δίκες που είχαν οριστεί απο τηην Τρίτη ως και σήμερα, ιδίως δε μετά απο το ιδιαίτερα επιτυχημένο και μαζικό συλλαλητήριο σήμερα στην Αθήνα, που οργάνωσαν μαζί με άλλες ενώσεις επιστημόνων, οι δικηγόροι αποφάσισαν αποχή διαρκείας.

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας αποφάσισε, σε πρώτη φάση, οι δικηγόροι όλης της επικράτειας να απόσχουν απο την εκδίκαση υποθέσεων απο την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου ως και την επόμενη Παρασκευή 23 του μηνός.

Στην συνέλευση των επικεφαλής των δικηγορικών συλλόγων, ήταν εμφανής η διάθεση, εφόσον απαιτηθεί απο τις κινήσεις της Κυβέρνησης και τις διατάξεις που τελικώς θα προωθηθούν στην Βουλή στο πλαίσιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, να επιμηκύνουν την διάρκεια της αποχής, αλλά και να κλιμακώσουν, με κάθε τρόπο, τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας τους.Σχόλια