Αποχωρεί ο Τσακαλώτος από την κυβέρνηση;

Αποχωρεί ο Τσακαλώτος από την κυβέρνηση;

Ο Τσίπρας θα πρέπει σύντομα να ψάχνει για νέο υπουργό Οικονομικών, σχολιάζουν δύο γερμανικά ΜΜΕ αναφερόμενα σε πληροφορία που πηγάζει από «πολλαπλές πηγές» και αποκαλύπτει την πρόθεση του Ευκλείδη Τσακαλώτο να αποχωρήσει από το αξίωμά του.

Αρχικά η γερμανική εφημερίδα «Bild»και εν συνεχεία το γερμανικό πρακτορείο «NtV» επισημαίνουν σε σχετικά άρθρα τους ότι, ο υπουργών Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος θέλει να παραιτηθεί εν μέσω των διαπραγματεύσεων.

Για κρίση στην Ελλάδα κάνει λόγο το γερμανικό πρακτορείο » NTV», το οποίο διερωτάται αν θα αποχωρήσει ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Ο Έλληνας πρωθυπουργός , Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει ίσως σύντομα να ψάχνει για ένα νέο υπουργό Οικονομικών» γράφει το σχετικό άρθρο και προσθέτει: » Ο Ευκλείδης Tσακαλώτος θέλει να παραιτηθεί». Το γερμανικό πρακτορείο επισημαίνει επίσης ότι η πληροφορία αυτή πηγάζει από «πολλαπλές πηγές».

Η Βild κάνει λόγο για οξεία πολιτική και οικονομική κρίση στην Ελλάδα επισημαίνοντας ότι την ώρα που η χώρα ξεμένει από χρήματα, μέλη της ελληνικής κυβέρνησης απειλούν με παραίτηση.«Tην που η χώρα ξεμένει από χρήματα, η πολιτική κατάσταση στη χώρα επιδεινώνεται. Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας απειλεί με παραίτηση», αναφέρει η εφημερίδα.Σχόλια