Αποδέχτηκε την τελευταία και μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Μητρόπουλος

Αποδέχτηκε την τελευταία και μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Μητρόπουλος

«Aποδέχομαι την πρόταση να είμαι στην 15η θέση αντί της πρώτης που ήμουν», είπε ο κ. Μητρόπουλος, προσθέτοντας μάλιστα πως γνωστοποίησε στην ηγεσία του κόμματος την απόφασή του αυτή σε μήνυμά του προς τον Αλ. Τσίπρα.

Στο μήνυμα έλεγε: «Σύντροφε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης. Την αποδέχομαι. Καλή επιτυχία. Σε τιμώ, Αλέξης Μητρόπουλος». «Θεωρώ ότι και αυτή η πρόταση είναι τιμητική να εκφράσω και με αυτή τη θέση αυτόν τον πολύπαθο λαό που με τίμησε» πρόσθεσε ο κ. Μητρόπουλος.

«Θέλω να δείξω με ανωτερότητα και θα τους αποδείξω ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ηθική και νομιμοποιητική βάση για να μου φερθούν έτσι. Αυτή την αδικία θα την αποτιμήσει ο κόσμος στην κάλπη. Δεν θέλω να φανώ αίτιος ενός κακού αποτελέσματος», συνέχισε μιλώντας στο Mega o ίδιος.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο στενός συνεργάτης του Αλ. Τσίπρα και υπεύθυνος για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, Αλέκος Φλαμπουράρης, είπε:

«Είναι λογικό από τη στιγμή που ο εισαγγελέας ζητάει την άρση της ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου, ήταν λογικό να ανασταλεί – αφού έχουμε και εκλογές – η δυνατότητά του να είναι βουλευτής . Παρόλα αυτά δεν είπαμε να μην υπάρχει πουθενα και όταν ξεκαθαριστεί αυτό να μπορεί να αξιοποιηθεί ο Αλέξης σε οτιδήποτε.»

Σχόλια