Απόφαση για «μαύρο» στο MEGA (;) – «Κάποιοι θέλουν για λόγους ανταγωνισμού ένα κανάλι λιγότερο» (βίντεο)

Απόφαση για «μαύρο» στο MEGA (;) – «Κάποιοι θέλουν για λόγους ανταγωνισμού ένα κανάλι λιγότερο» (βίντεο)

Για απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Digea να προχωρήσει σε αποδυνάμωση του σήματος του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA» κάνει λόγο το newsit.gr, επικαλούμενο σχετικές πληροφορίες.

Αναλυτικότερα, αν και η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Digea είναι ακόμα σε εξέλιξη αυτή την ώρα, ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δραματικές εξελίξεις για τον τηλεοπτικό σταθμό της Μεσογείων, αφού αξιόπιστες πηγές μεταφέρουν ότι τα μέλη του συμβουλίου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποδυνάμωση του σήματος του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από κάποιους μήνες ο πάροχος του ψηφιακού σήματος αποφάσισε να κάνει ρύθμιση οφειλών στον τηλεοπτικό σταθμό και είχε προγραμματίσει να επανεξετάσει το θέμα στα τέλη Ιανουαρίου.

Τελικά, την προηγούμενη βδομάδα, και μετά από καθυστέρηση μίας ημέρας στην καταβολή της δόσης, η Digea έστειλε εξώδικο στο «MEGA» απαιτώντας έως σήμερα την καταβολή όλου του ποσού.

Άνθρωποι του σταθμού σημειώνουν ότι οι συνεργάτες του MEGA, δηλαδή οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί που είναι συμμέτοχοι με το MEGA στη Digea, αν και γνωρίζουν ότι αυτές τις μέρες γίνονται επαφές των βασικών μετόχων με τις πιστώτριες τράπεζες με σκοπό να βρεθεί λύση και να ανακάμψει ο τηλεοπτικός σταθμός, αποφασίζουν να αποδυναμώσουν το σήμα του.

Για το θέμα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του «MEGA» που συνεχίζουν να κρατούν «ζωντανό» τον τηλεοπτικό σταθμό έκαναν ένα βίντεο με σαφείς υπαινιγμούς.

Σημειώνεται, τέλος, ότι αν και τους τελευταίους μήνες το «MEGA» δεν μεταδίδει καθόλου «ζωντανό» πρόγραμμα, συνεχίζει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.Σχόλια