Αποκάλυψη Άδωνι: Αυτός που παρενέβη στην υπόθεση Παπασταύρου εργάζεται στο γραφείο Αλεξιάδη

Αποκάλυψη Άδωνι: Αυτός που παρενέβη στην υπόθεση Παπασταύρου εργάζεται στο γραφείο Αλεξιάδη

Καταγγελία έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, για την υπόθεση της παραπομπής  στη δικαιοσύνη του Σταύρου Παπασταύρου σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στη λίστα Λαγκαρντ.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, πίσω από την υπόθεση, υπάρχει πολιτική παρέμβαση. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Ένας από τους υπάλληλους που έστειλαν τον κ. Παπασταύρου στη δικαιοσύνη επιβραβεύτηκε με το να μεταφερθεί και να εργάζεται πλέον στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδη».

Η καταγγελία του Άδωνι Γεωργιάδη αναμένεται να προκαλέσει εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών καλείται να δώσει εξηγήσεις για όσα ισχυρίζεται ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο καυτό θέμα της επικαιρότητας, τις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό σημειώνοντας πως «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διαπραγμάτευση πηγαίνει άσχημα και το ασφαλιστικό θα έχει αλλαγές από το σχέδιο Κατρούγκαλου».

Τόνισε ότι «οι Συριζαίοι θα ψηφίσουν τα πάντα προκειμένου να κρατήσουν την καρέκλα τους», ενώ ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει με τίποτα όπως χαρακτηριστικά είπε αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών σημειώνοντας ωστόσο πως αν θεωρεί η αξιωματική αντιπολίτευση πως κάτι είναι στη σωστή κατεύθυνση θα το ψηφίζει.

Σε ό,τι αφορά το χαρακτηρισμό «ηλίθιος» που απέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε είπε πως ενοχλείται όταν ένας ξένος μιλάει με απρέπεια στον πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Αναφερόμενος στο θέμα για  το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως τον αριθμό των αδειών αποφασίζει η αγορά και όχι οι πολιτικοί. Τόνισε ότι είναι αδιανόητο να αποφασίζει ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών, ενώ σημείωσε ότι την διαδικασία θα πρέπει να αναλάβει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

 Σχόλια