Αποκαλύψεις σοκ από την γυναίκα του Τζ. Βάρντι για σεξουαλική κακοποίηση

Αποκαλύψεις σοκ από την γυναίκα του Τζ. Βάρντι για σεξουαλική κακοποίηση

H σύζυγος του σκόρερ της Λέστερ Τζέιμι Βάρντι, Ρεμπέκα, η οποία σε συνέντευξη της στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Sun αποκάλυψε ότι επί μια τριετία υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από οικογενειακό φίλο, που είχε ως αποτέλεσμα να αποξενωθεί από την οικογένεια της.

Κι αυτός ήταν εν τέλει και ο λόγος που η μητέρα της, Άλισον, καθώς και άλλα συγγενικά της πρόσωπα απουσίαζαν από το γάμο της με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή.

Η Ρεμπέκα Βάρντι, που άρχισε να κακοποιείται από τα 13, είχε αποκαλύψει στη μητέρα της το δράμα που ζούσε, αλλά εκείνη δεν την πίστευε.

«Από εκείνη τη μέρα και μετά δεν ήμουν το ίδιο παιδί και δεν ένιωθα ποτέ ασφαλής. Κάθε φορά που τον έβλεπα πάγωνα και εκείνος έκανε όλο και περισσότερα. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να ξεφύγω. Ήταν κάτι φρικτό. Έγινα ένα φοβισμένο και μπερδεμένο παιδί. Δεν ήθελα να συνεχίσω να ζω. Πίστευα πως έκανα εγώ κάτι λάθος», δήλωσε στη Sun.

«Όταν το είπε στη μητέρα μου, εκείνη είπε ‘μη γίνεσαι γελοία, λες ψέματα’. Δεν θα ξεχάσω την απάντησή της. Ένιωθα σαν να ντρέπεται για μένα κι αυτό έκανε ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Η σχέση μας ποτέ δεν αποκαταστάθηκε. Απέρριψε την πρόσκληση για το γάμο μου και μου έστειλε απλώς ένα μήνυμα», πρόσθεσε.

Όπως είπε, η ίδια είπε για την κακοποίηση στον πατέρα της και στράφηκαν στην αστυνομία, αλλά δεν προχώρησαν δικαστικώς γιατί η πλευρά της οικογένειας της μητέρας της δεν ήθελε να πάρει τέτοια έκταση το θέμα.
Πηγή:www.sport-fm.grΣχόλια