Αποκλειστικό! Η μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύντροφος του Παπαμακάριου

Αποκλειστικό! Η μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύντροφος του Παπαμακάριου

Οι εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Μαντώ Τζαβάρα απο τον πρώην σύντροφό της Μανώλη Παπαμακάριο συνεχίζονται. Μετά την ιατροδικαστική εξέταση η οποία έδειξε ότι ο πρώην μπασκετμπολίστας αποπειράθηκε να πνίξει κυριολεκτικά την σύντροφό του, εκείνη κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

«Με τον μηνυόμενο γνωριστήκαμε το 2017 και συνάψαμε ερωτική σχέση. Από την αρχή υπήρχαν προβλήματα και αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. ήταν ότι εξαρχής μου είπε:  «Έχω ένα πρόβλημα, λέω πολλά ψέματα».

Από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας, ανακάλυψα ότι είχε οικονομικά προβλήματα. Το συζητήσαμε και το ομολόγησε και ο ίδιος. Δεν είχε καν δικό του αυτοκίνητο. Από πιστωτικές κάρτες, χρέη προς τρίτους και επίσης είχε απλήρωτο το σχολείο που πήγαινε το παιδί του.

Όταν αντιλήφθηκα όλα αυτά προθυμοποιήθηκα να τον βοηθήσω οικονομικά. Η συμφωνία μας ήταν να μου προσκομίζει τις αποδείξεις από όποια πληρωμή πραγματοποιούσε πράγμα που δυστυχώς δεν έκανε ποτέ.

Τον πίεσα να μου πει που πάνε τα λεφτά και τότε μου παραδέχτηκε ότι είναι εθισμένος στον τζόγο.

Επίσης από την αρχή της σχέσης μας τον πίεζα να με φέρει σε επαφή με τους δικούς του ανθρώπους πράγμα που το αρνιόταν. Όταν τελικά γνώρισα τη μητέρα του και την αδερφή του τους αποκάλυψα το ποσό που του είχα δανείσει ήτοι 40.000 ευρώ, τα οποία πήγαν όλα στον τζόγο. Η μητέρα του μου αποκάλυψε ότι είχε πάρει και από εκείνη το ποσό των 32.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Στην φόρα τα ονόματα των «επώνυμων»

Το Σεπτέμβριο μείναμε μαζί και μετά από λίγο καιρό βρήκε δουλειά στη Λήμνο και πηγαινοερχόταν. Τα Χριστούγεννα πήγα να τον επισκεφτώ και όταν έφτασα στο ξενοδοχείο, χωρίς κανένα απολύτως λόγο, με έσπρωξε, με άρπαξε από το λαιμό και με χτύπησε στο πρόσωπο. Μου επιτέθηκε βίαια συνολικά 5 φορές. Σε μία από αυτές μου έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό και τελικά κόπηκε ο ίδιος. Έχει αποπειραθεί να με στραγγαλίσει και έχω πολλά σημάδια από τις προσπάθειές του, μου έχει ληστέψει 20.000 ευρώ. Εξακολουθώ μέχρι σήμερα να έχω προβλήματα ακοής και μούδιασμα στο αριστερό μου αυτί. Υποβάλλομαι συνεχώς σε εξετάσεις».

Ολόκληρο το Ρεπορτάζ στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο

Δείτε αποσπάσματα απο τη μήνυση


Σχόλια