Αποκλειστικό! Η συγκλονιστική ομολογία της 68χρονης που σκότωσε τη μητέρα της και οι μαρτυρίες γειτόνισσας

Αποκλειστικό! Η συγκλονιστική ομολογία της 68χρονης που σκότωσε τη μητέρα της και οι μαρτυρίες γειτόνισσας

Το eReportaz.gr εξασφάλισε την απολογία της 68χρονης  σκότωσε τη μητέρα της κλείνοντας της το στόμα και τη μύτη με κολλητική ταινία και έπειτα, στην προσπάθειά της να μεταφέρει το πτώμα μέσα σε μία κουβέρτα  έγινε αντιληπτή από τους περαστικούς. Η άτυχη 97χρονη έπασχε απο βαριάς μορφής άνοια.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο η 68χρονη σέρνει το άψυχο σώμα της μητέρας της:

«Η ζωή της είχε τελειώσει, δεν μπορούσε άλλο να ζει έτσι»

Εγώ τη μαμά μου την αγαπούσα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Ήμουνα μοναχοπαίδι. Σε όλη μου τη ζωή η μαμά μου ήταν μαζί μου. Έχω δύο παιδιά. Στις γέννες μου ήταν μαζί μου. Παντού ήταν μαζί μου. Ατύχησα στο γάμο μου και ζούσα μαζί με τη μαμά μου στο Γουδή. Από το 1978 έμενε η μαμά μου μαζί μου και με τον άντρα μου και τα παιδιά μου. Χώρισα πριν από 26 χρόνια και τα παιδιά μου έφυγαν από το σπίτι πριν από 20 χρόνια. Από τότε μέναμε μαζί με τη μαμά μου οι δυο μας. Πριν από ένα χρόνο ακριβώς η μαμά μου έπαθε άνια. Στην αρχή δεν ήξερα τι ήταν, νόμιζα πως ήταν σπάσιμο νεύρων. Αργότερα κατάλαβα ότι ήταν άνια βαριάς μορφής. Συνέχεια ξέχναγε και με κατηγορούσε ότι της έπαιρνα τα πράγματα και ότι δεν την άφηνα να βγαίνει από το σπίτι. Όταν γινόταν καλύτερα μου έλεγε πόσο με αγαπούσε και της έλεγα κι εγώ πόσο την αγαπούσα. Τη φρόντιζα και συνέχεια με έπαιρναν τηλέφωνο από την Αστυνομία και πήγαινα και την έπαιρνα. Όλη την ώρα αυτό γινόταν. Πριν δύο βδομάδες πήγε στο «Γεννηματά» για να χειρουργηθεί επειδή είχε πέσει από ένα παγκάκι. Χθες το βράδυ βγήκε από το Νοσοκομείο και ήταν σαν φυτό. Ούτε μπορούσε να μιλήσει, ούτε καταλάβαινε τίποτα. Μόνο κουνιόταν αριστερά και δεξιά. Τον τελευταίο καιρό με παρακαλούσε να πεθάνει. Συνέχεια μου έλεγε ότι ήθελε να συναντήσει τους γονείς της και τον άντρα της που είχαν πεθάνει. Ήταν 97 χρονών. Δεν είχε άλλη ζωή και βασανιζόταν. Συνέχεια έκλαιγα που την έβλεπα έτσι. Σήμερα το πρωί, κατά τις οχτώ παρά τέταρτο, τη βρήκα κατουρημένη στο κρεβάτι της. Ήταν σε κακά χάλια. Τότε κατάλαβα ότι είχε τελειώσει η ζωή της, δεν μπορούσε να ζήσει άλλο έτσι. Ήταν θέμα χρόνου να πεθάνει και θα πέθαινε βασανισμένη. Γι’ αυτό της έβαλα σελοτέιπ, αυτό το φαρδύ, στο στόμα και στη μύτη και έσβησε ήσυχα σε πέντε λεπτά. Της έκλεινα τα μάτια στην αρχή και εκείνη τα άνοιγε και με κοιτούσε, ώσπου τα κράτησε κλειστά και «έφυγε». Μετά μάζεψα τα ρούχα της για να τα πετάξω, γιατί δεν άντεχα να τα βλέπω. Δεν άντεχα να βλέπω και τη μαμά μου πεθαμένη στο σπίτι. Μπορείς να βλέπεις τη μαμά σου πεθαμένη στο σπίτι σου; Γι’ αυτό την έβγαλα από το σπίτι. Τη σκέπασα προηγουμένως με ένα χειμωνιάτικο μάλλινο κιλίμι δικό της. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν ήθελα να φύγει η μαμά μου. Τη λάτρευα, μόνο να ελευθερωθεί ήθελα. Δεν είχε άλλη ζωή μέσα της, βασανιζόταν.

«Πολλές φορές άκουγα τις φωνές τους από τον κάτω όροφο. Τον τελευταίο χρόνο οι φωνές αυτές έχουν γίνει πιο έντονες»

Μένω σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στη διεύθυνση που σας είπα προηγουμένως. Στο σπίτι αυτό, μένω από τότε που γεννήθηκα, δηλαδή εδώ μεγάλωσα. Στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας, μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο και στα αριστερά, διαμένει η κατηγορούμενη μαζί με την μητέρα της, την οποία την γνωρίζω μόνο εξ όψεως ενώ το όνομα της δεν το ξέρω να σας το πω. Το διαμέρισμα μου είναι ακριβώς από πάνω από το διαμέρισμα του ισογείου που μένει με τη  μητέρα της. Όπως σας έλεγα λοιπόν, η Ζ μαζί με την μητέρα της, ζουν στο ισόγειο την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον. Στο παρελθόν, μαζί τους, έμεναν και τα παιδιά της Ζ τα οποία εδώ και πέντε περίπου χρόνια έχουν φύγει από το σπίτι. Η Ζ έχει περίεργη συμπεριφορά σαν άνθρωπος. Φαίνεται δηλαδή ότι έχει κάποιο ψυχολογικό θέμα και αυτό μπορείς να το καταλάβεις κατευθείαν μόλις τη δεις. Η Ζ εδώ και πολλά χρόνια τσακώνεται συνέχεια με τη μητέρα της και το πρόβλημα αυτό έχει επιδεινωθεί τον τελευταίο χρόνο. Πολλές φορές άκουγα τις φωνές τους από τον κάτω όροφο. Τον τελευταίο χρόνο οι φωνές αυτές έχουν γίνει πιο έντονες. Δεν έχω δει ποτέ τη Ζ να χτυπάει τη μητέρα της, όμως στο παρελθόν, εγώ έχω ακούσει τη μητέρα της Ζ να καλεί σε βοήθεια. Όταν άκουγα τις φωνές τους δηλαδή, καταλάβαινα ότι η Ζ ήταν αυτή που φερόταν άσχημα στη μητέρα της. Μάλιστα θυμάμαι ότι εκείνη την φορά που είχα ακούσει τη μητέρα της Ζ να καλεί σε βοήθεια, είχα κατέβει κάτω και είπα στην Ζ ότι εάν συνεχίσει, θα καλέσω την Αστυνομία. Από την άλλη μεριά, η μητέρα της Ζ τον τελευταίο καιρό τύχαινε συχνά να βγαίνει από το σπίτι, να χάνεται και να την επιστρέφει μετά πίσω η Αστυνομία. Επίσης όπως είχα ακούσει, μπροστά στους Αστυνομικούς, η μητέρα της Ζ έλεγε ότι δεν ήθελε να μπει μέσα στο σπίτι. Βέβαια, όπως έλεγε η Ζ, η μητέρα της είχε κάποια προβλήματα με τα νεύρα της αλλά ο γιατρός δεν μπορούσε να της γράψει φάρμακα γιατί είχε την καρδιά της. Την μητέρα της Ζ, εγώ έχω να την δω ένα μήνα περίπου, μία μέρα από αυτές που την έφερε στο σπίτι το περιπολικό. Την φωνή της όμως την άκουγα. Υποθέτω ότι ήταν στο σπίτι. Τις τελευταίες 10 μέρες, είχε νοσηλευτεί κιόλας σε νοσοκομείο, όπως έμαθα από άλλους ένοικους της πολυκατοικίας και χθες ή προχθές, δεν θυμάμαι ακριβώς, την άκουσα πάλι να φωνάζει. Αυτή τη φορά όμως η φωνή της ήταν πιο εξασθενημένη, φαντάζομαι επειδή δεν ήταν καλά στην υγεία της. Κάτι άλλο δεν έχω να σας πω.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο video! Σέρνει η μητροκτόνος στο Γουδί τη μητέρα της…

Δολοφονία Γουδί: Λύθηκε το μυστήριο: Την σκότωσε η κόρη της!

Σχόλια