ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Βίκυ Σταμάτη – Με το μαχαίρι στις φλέβες την έπιασαν οι νοσηλευτές

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Βίκυ Σταμάτη – Με το μαχαίρι στις φλέβες την έπιασαν οι νοσηλευτές

Του Πέτρου Κουσουλού

Με ένα μαχαίρι, το οποίο κατάφερε να έχει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της σήμερα η Βίκυ Σταμάτη με το προσωπικό του Δρομοκαΐτειου να καταφέρνει να την ακινητοποιήσει λίγο πριν η λεπίδα του ακουμπήσει τις φλέβες του χεριού της.

Το περιστατικό συνέβη όταν η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου βγήκε από το δωμάτιό της και κατάφερε να εισέλθει σε χώρο όπου φυλάσσονται φάρμακα. Εκεί, χωρίς μέχρι στιγμής να γνωρίζει κάποιος, φέρεται να βρήκε το συγκεκριμένο μαχαίρι με το οποίο θέλησε να δώσει τη δική της διέξοδο, κάτι που ωστόσο τελικά απετράπη την τελευταία στιγμή.

Αφορμή για την πράξη της αυτή φαίνεται πως αποτέλεσε η άρνηση των αρμοδίων να της παραχωρήσουν ολιγόωρη άδεια προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον γιο της ο οποίος εσπευσμένα χθες εισήχθη και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Λαμίας λόγω αιφνίδιας αδιαθεσίας που παρουσίασε. Το μικρό αγόρι μετέφερε στο νοσοκομείο ο θείος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε να βρεθεί έστω και για λίγες ώρες στο πλευρό του γιου της, κάτι για το οποίο μάλιστα κατέθεσε και αίτημα προς τη Διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού, ένα αίτημα όμως το οποίο δεν απαντήθηκε, λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου αλλά και της γνωστής ελληνική καλοκαιρινής «ραστώνης»…

Μη αντέχοντας η έγκλειστη την ψυχολογική πίεση από το συμβάν, οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα. Την πράξη απόγνωστης της Βίκυς Σταμάτη επιβεβαίωσε και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, Ποινικολόγος Φραγκίσκος Ραγκούσης ο οποίος μάλιστα απηύθυνε έκκληση στις Αρχές να δείξουν τον ελάχιστο ανθρωπισμό απέναντι στη γυναίκα και μητέρα ενός μικρού παιδιού εντολέα του.Σχόλια