Αποκλειστικό: Η έκθεση αναίρεσης για την αθώωση του Σώρρα

Αποκλειστικό: Η έκθεση αναίρεσης για την αθώωση του Σώρρα

Του Πέτρου Κουσουλού

Την έκθεση αναίρεσης της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευσταθίας Σπυροπούλου, για την αθώωση του Αρτέμη Σώρρα και του Εμμανουήλ Λαμπράκη στην δίκη του 2012 αποκαλύπτει το eReportaz.

Σε αυτήν η κα Σπυροπούλου, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πρέπει να σβηστεί η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που υποστήριζε ότι ο… άφραγκος Σώρρας είναι κάτοχος των 600 δισ. δολαρίων και η οποία χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τον Πατρινό για την εξαπάτηση των πολιτών.

Η κα Σπυροπούλου χαρακτηρίζει αναιτιολόγητη την δικαστική απόφαση καθώς όπως αναφέρει, το δικαστήριο δεν έλαβε υπόψην του όλα τα αποδεικτικά μέσα προκειμένου να σχηματίσει δικονομική άποψη.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση Σώρρα και η σκανδαλώδης απόφαση αθώωσής του έφτασε στον Άρειο Πάγο κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε ο δικηγόρος, Πέτρος Πανταζής και είχε αποκαλύψει το eReportaz.

Στο δικαστήριο είχε καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας ο Γιάννης Δαραβίγκας, ο οποίος όμως μετατράπηκε σε μάρτυρας υπεράσπισης με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι παραποιήθηκαν όσα κατέθεσε, ενώ ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ο ομογενής Gregory Pappas, ο οποίος δήλωσε ότι είναι ο θεματοφύλακας των ομολόγων του Σώρρα στον Καναδά.

Δείτε αποκλειστικά στο eReportaz την έκθεση αναίρεσης κατά της αθωωτικής απόφασης για τον Αρτέμη Σώρρα:

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Παιδοψυχιάτρου: Μάρτυρας ‘καρφώνει’ την εγκληματική οργάνωση του Σώρρα 

Δολοφονία Παιδοψυχιάτρου: Οι καταθέσεις που «δένουν» την εγκληματική οργάνωση του Σώρρα

Αποκάλυψη: Μάρτυρας στη δίκη του Αρτέμη Σώρρα μιλά για παραποίηση των όσων κατέθεσε

Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση Σώρρα και τα 600 δισεκατομμύρια

Τι λέει ο δικηγόρος που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του Σώρρα (ηχητικό)Σχόλια