Αποκλειστικό: Ιδρύουν νέο κόμμα οι δυσαρεστημένοι του Λεβέντη

Αποκλειστικό: Ιδρύουν νέο κόμμα οι δυσαρεστημένοι του Λεβέντη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το e-reportaz, σε νέο πολιτικό σχηματισμό θα ενταχθούν όλοι οι δυσαρεστημένοι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, με αφορμή όπως ισχυρίζονται την αθέτηση του λόγου από τον ίδιο τον κ. Λεβέντη, περί εναλλαγής των βουλευτών στην ελληνική βουλή κάθε 6 μήνες.

Σε επικοινωνία του e-reportaz, με τον κ. Γιώργο  Μπαρτζώκη, ο οποίος θα ηγείται της νέας πολιτικής δύναμης, με την ονομασία «Κόμμα των Δανειοληπτών- Ταυτότητα Κέντρου», ο ίδιος καταγγέλλει την πρακτική που εφήρμοσε ο Βασίλης Λεβέντης, κάνοντας λόγο για κοροϊδία, αλλά και προδοσία προς τους ψηφοφόρους που επέλεξαν να ψηφίσουν την Ένωση Κεντρώων στις προηγούμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Μπαρτζωκης

Παράλληλα, κατηγορεί τον πρόεδρο της Ένωσης των Κεντρώων, ότι «πουλήθηκε στους Γερμανούς», τον χαρακτηρίζει αναξιόπιστο αλλά επίσης σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο Βασίλης Λεβέντης δεν τήρησε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, διότι ήθελε να ευνοήσει το γιο του, Μάριο Γεωργιάδη. Τον κάλεσε  μάλιστα να προβεί σε άμεση παραίτηση.

Το νέο κόμμα στο οποίο έχουν αρχίσει να εισχωρούν σταδιακά οι βουλευτές και οι πολιτευτές της Ένωσης Κεντρώων, το όνομα των οποίων εμφανίζονταν δεύτερο και παρακάτω στη σειρά με τη λίστα των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια, είναι έτοιμο να κατέβει στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιο για να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού, αποχωρώντας έτσι διαμαρτυρόμενοι εναντίον της Ένωσης Κεντρώων.

Στόχος του Κόμματος των Δανειοληπτών, όπως τονίζει ο κ. Μπαρτζώκης, είναι ο περιορισμός από το χρέος που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά και η απαλοιφή των χρεών που έχουν οι δανειολήπτες.Σχόλια