Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στο «Ε»

Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στο «Ε»

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή μέρα για τους εργαζόμενους στο «Ε». Το κανάλι, το οποίο πρόσφατα άλλαξε χέρια και πέρασε στην ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη, μπαίνει σε μία νέα εποχή, η οποία φαντάζει, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του ίδιου του ιδιοκτήτη, ιδιαιτέρως ευοίωνη.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του καναλιού «Ε» και θέλησε να μιλήσει στους εργαζόμενους προκειμένου να θέσει τα νέα δεδομένα.

Ο κύριος Σαββίδης είπε μεταξύ άλλων ότι στόχος του είναι το κανάλι να γίνει νούμερο ένα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πιστεύει ότι από την δουλειά και την πορεία του «Ε» θα γίνει ακόμα πιο πλούσιος από ότι είναι, δείχνοντας έτσι την πίστη του στον σχεδιασμό που ήδη έχει γίνει.

«Ο στόχος μου δεν είναι ούτε το 6%, ούτε το 7%, ούτε το 10% της τηλεθέασης, αλλά η πρωτιά».

Τόνισε πως πιστεύει στην ορθοδοξία και στον Ελληνισμό και γι αυτό το λογότυπο θα γίνει μπλε, από κόκκινο που είναι τώρα. Το κανάλι θα αλλάξει εγκαταστάσεις, ενώ την τρέχουσα σεζόν δεν θα γίνει εδραίωση του υπάρχοντος μπάτζετ.

«Και την πρώτη φορά που ήρθα εδώ, αλλά και σήμερα, ένιωσα έντονα μια αρνητική ενέργεια στο χώρο. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που σας λέω με σιγουριά ότι θα φύγουμε από εδώ. Ηδη έχουμε βρει τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού, στις οποίες θέλω εσείς να μπείτε μέσα και να φτιάξετε όπως ακριβώς θέλετε ώστε να είστε χαρούμενοι σε ένα νέο και αποδοτικό περιβάλλον»

Οσον αφορά την πολιτική του καναλιού, το μόνο που ανέφερε είναι πως σιχαίνεται την λίχως λόγο αντιπολιτευτική διάθεση των κομμάτων.

«Η μόνη μου γραμμή είναι ότι θέλω να λέμε την αλήθεια. Ακόμη κι όταν οι άλλοι επιμένουν στα ψέματα, εμείς θα λέμε την αλήθεια» τόνισε ο επιχειρηματίας.

 
Σχόλια