Απόλυτη κάλυψη Φλαμπουράρη από τον Τσίπρα

Απόλυτη κάλυψη Φλαμπουράρη από τον Τσίπρα

Απολύτως επαρκείς χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας τις εξηγήσεις που έδωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης για την υπόθεση της κατασκευαστικής εταιρίας.

«Στην πολιτική ζωή του τόπου, θα καταντήσουμε όποιος δεν έχει κολλήσει ένσημα και στις φορολογικές του δηλώσεις γράφει μηδέν, να θεωρείται ο πιο άξιος και όποιοι έχουν μια μικρή επιχείρηση και ασχολούνται να θεωρούνται λαμόγια», σημείωσε στη συνέντευξή του στο Star.

Τόνισε ότι το όλο θέμα είναι μια κατασκευή η οποία έγινε για αντιπερισπασμό, γιατί κάποιοι θέλουν να πουν ότι είμαστε όλοι ίδιοι, υπογράμμισε.

Ο κ. Φλαμπουράρης είναι 50 χρόνια στέλεχος της Αριστεράς και 50 χρόνια στον επαγγελματικό βίο. Ο καθένας έχει μια διαδρομή και μια φήμη. Πήρε μια δουλειά με την εταιρία του το Νοέμβριο του 2014, πριν γίνουν εκλογές. Πιο πριν ζούσε από τη δουλειά του, ανέφερε.

«Οταν ο κ. Φλαμπουράρης δέχτηκε την τιμητική πρόταση να γίνει υπουργός, αμέσως έβγαλε τα χαρτιά του για σύνταξη και έδωσε τις μετοχές του. Ποιο είναι το μεμπτό;». Τόνισε ότι θα έλεγε πως είναι μόνο παραδημοσιογραφία και κίτρινος τύπος, αλλά όταν λέει ο Μειμαράκης ότι Φλαμπουράρης είναι η λίστα Λαγκάρντ του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει σχέδιο. Τον συγκρίνει με τον Παπασταύρου.

Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ότι η μεταβίβαση των μετοχών γίνεται με ιδιωτικό συμφωνητικό. «Υπάρχει κάποιο ηθικό θέμα; Με ρωτάτε αν η γραφειοκρατία τηρήθηκε στο ακέραιο; Εγώ βάζω ηθικό ζήτημα. Όταν η δουλειά βγήκε τρεις μήνες πριν γίνει υπουργός, πού υπάρχει το θέμα;». Ενδεχομένως κάποιοι έχουν λόγους για να το κάνουν αυτό, επανέλαβε.Σχόλια