Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο Πιστόριους (;) Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο Πιστόριους (;) Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Όσκαρ Πιστόριους λόγω πτώσης από το κρεβάτι στο κελί του. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει εκπρόσωπος των σωφρονιστικών υπηρεσιών, ο οποίος ισχυρίζεται πως ο Παραολυμπιονίκης ανέφερε ότι έσπασε τον καρπό του.

«Έμοιαζε σαν να ‘χε κοπεί στο χέρι και στους καρπούς του και οι γιατροί τού τοποθέτησαν επιδέσμους γύρω τους» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας σε νοσοκομείο της Πρετόρια
Μάλιστα,  ένας κρατούμενος λίγο πιο πέρα από το κελί όπου βρίσκεται ο Πιστόριους, ανέφερε στη «City Press» ότι ο Νοτιοαφρικανός αθλητής δεν αποκλείεται να επιχείρησε να βλάψει τον εαυτό του.

Την ίδια ώρα, δύο δεσμοφύλακες, δήλωσαν ότι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν λεπίδες στο κελί του κατά τη διάρκεια ελέγχου το απόγευμα του Σαββάτου.

Επιπλέον, δύο φρουροί ασφαλείας στο νοσοκομείο Κάλαφονγκ, το οποίο βρίσκεται ανατολικά της Πρετόρια, επιβεβαίωσαν το γεγονός, ότι δηλαδή ο Πιστόριους βρίσκεται στο νοσοκομείο από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

«Έμοιαζε σαν να ‘χε κοπεί στο χέρι και στους καρπούς του και οι γιατροί τού τοποθέτησαν επιδέσμους γύρω τους» τόνισε από τη μεριά του ένας από τους επισκέπτες του νοσοκομείου που έτυχε να βρεθεί μπροστά στη σκηνή.
Αρνήθηκε τα περί… αυτοκτονίας

Αυτή την ώρα, το δωμάτιο όπου φιλοξενείται ο Παραολυμπιονίκης φρουρείται από 10 αστυνομικούς.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο Νοτιοαφρικανός αθλητής διέψευσε τις πληροφορίες ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει και έκανε λόγο για ατύχημα.Σχόλια